ΣΤΙΒΟΣ

Παρουσίαση των Βίκος Street Relays

Παρουσίαση των Βίκος Street Relays

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ο Δήμος Καβάλας και άλλοι φορείς θα παρουσιάσουν τους πρωτοποριακούς αγώνες Βίκος Street Relays.

Ένας πρωτοποριακός αγώνας δρόμος θα διοργανωθεί στην Καβάλα την Κυριακή 24 Απριλίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, του Δήμου Καβάλας και άλλων αρμοδίων φορέων. Διαβάστε, αναλυτικά.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας και ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμής 1877, σας προσκαλούν την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 - ώρα 12:00 στο roof garden - του ξενοδοχείου Galaxy (οδός Ελ. Βενιζέλου 27, Καβάλα) σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των πρωτοποριακών αγώνων δρόμου Καβάλα Street Relays, που θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα, την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 με σκοπό την ενίσχυση του ιδρύματος «Αγία Μαρίνα».

Ομιλητές θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Μαρκόπουλος, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, η Πρέσβειρα των Αγώνων Παραολυμπιονίκης Ανθή Καραγιάννη, η Εκπρόσωπος του Ιδρύματος Αγία Μαρίνα Μαρίνα Φιλιππίδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας Φιλιππία Κοχλιαρίδου και η Υπεύθυνη του Αγώνα Πρόεδρος του ΟΚΑ Καβάλας Κατερίνα Δράκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ