ΣΤΙΒΟΣ

Παρέμβαση Κοντονή για το ΟΑΚΑ

Παρέμβαση Κοντονή για το ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, προχωρούν οι διαδικασίες για τη στεγανοποίηση του κλειστού προπονητηρίου του στίβου.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ Νίκο Κιάο και τον συντονιστή γενικό διευθυντή του ΟΑΚΑ Σάββα Ανεστιάδη είχαν σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Βασίλης Σεβαστής.

Το θέμα της συνάντησης δεν ήταν άλλο από το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ και η στεγανοποίηση, που απαιτείται να γίνει προκείμενου ο χώρος να δοθεί και πάλι στους αθλητές.

Με παρέμβαση του Σταύρου Κοντονή αποφασίσθηκε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα προκηρυχθεί το έργο με συντετμημένη ημερομηνία, λόγω του κατεπείγοντως της κατάστασης, προκειμένου να ολοκληρωθεί σύντομα το γραφειοκρατικό κομμάτι κι έπειτα να ξεκινήσουν οι εργασίες στεγανοποίησης.

Η ομοσπονδία του στίβου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση της για την άμεση αντίδραση του Υφυπουργού ΑΘλητισμού, που με την ανάληψη των καθηκόντων του φρόντισε να αναζητήσει λύση σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός στίβος.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο Κώστας Παναγόπουλος και ο Βασίλης Σεβαστής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Υφυπουργό και για άλλα θέματα που απασχολούν τον χώρο, όπως επίσης και το ζήτημα του εξοπλισμού των σταδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ