ΣΤΙΒΟΣ

Παπαχρήστου: "Πλέον έχω αυτοπεποίθηση"

Παπαχρήστου: "Πλέον έχω αυτοπεποίθηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Βούλα Παπαχρήστου δήλωσε έτοιμη για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Οπως και μετά τον αγώνα στο Πόρτλαντ έτσι και στο Αμστερνταμ η Βούλα Παπαχρήστου αποχώρησε από τον αγψνιστικό χώρο με ένα πλατύ χαμόγελο. Η Ελληνίδα κατάφερα να πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση και να πετύχει το στόχο της, πυ ήταν ένα μετάλλιο, το οποίο μάλιστα την καθιέρωσε ως μία από τις κορυφαίες αυτή τη στιγμή αθλήτριες του αγωνίσματος.

"Ηταν πολύ καλός αγώνας. Ολοκλήρωσα με έξι άλματα πάνω από τα 14,00 μ. και κατάφερα στην έκτη μου προσπάθεια να αντιδράσω, κάτι που δε έκανα εύκολα στο παρελθόν. Είχα τη φυσική κατάσταση να αντέξω αυτόν τον αγώνα και βέβαια τη θέληση. Είμαι πολύ καλά και θα μπορούσα να είχα κάνει μια μεγάλη επίδοση", είπε η Βούλα Παπαχρήστου και συμπλήρωσε: "Προσπάθησα στη διάρκεια του αγώνα να χειριστώ τις συνθήκες και περισσότερο τον αέρα που άλλαζε συνεχώς.

Πλέον έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον εαυτό μου και σε αυτό έχουν βοηθήσει οι αγώνες που έχω κάνει. Δεν πίστεψα πως με το 14,45 μ. είχα εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο, σε κάθε προσπάθεια κυνήγαγα το κάτι παραπάνω. Τελικά αυτό που βγήκε δεν ήταν αρκετό για να μου δώσει την πρώτη θέση. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη διάκριση για το γεγονός ότι μέσα σε έξι μήνες κατέκτησα δύο μετάλλια ".

Η Παπαχρήστου απόλαυσε και την εμπειρία της απονομής. "Ηταν πραγματικά πολύ όμορφα και η εμπειρία και το μέρος. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε μπροστά μας τους Ολυμπιακούς Αγώνες', κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ