ΣΤΙΒΟΣ

Παπαχρήστου: "Ο Θεός με αγαπάει"

Παπαχρήστου: "Ο Θεός με αγαπάει"

Στο γεγονός ότι η τύχη ήταν με το μέρος της στον σημερινό αγώνα, στάθηκε η Βούλα Παπαχρήστου στις πρώτες της δηλώσεις στη μικτή ζώνη, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Η Βούλα Παπαχρήστου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για το πρώτο της μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και δήλωσε αποφασισμένη να παραμείνει στην κορυφή.

"Είμαι πολύ τυχερή για αυτόν τον αγώνα. Όλοι οι άνθρωποι εδώ ήταν εκπληκτικοί. Το συναίσθημα είναι απίστευτο. Είμαι χαρούμενη και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου τον Γιώργο Πομάσκι. Είναι το πρώτο μου μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Χρειάζομαι δουλειά για να μείνω στο βάθρο και στις μεγάλες επιδόσεις. Σήμερα ήμουν τυχερή" ήταν τα λόγια της στο επίσημο κανάλι της IAAF.

Στη συνέχεια αναφερόμενη στο γεγονός ότι με επίδοση 14,15μ. πήρε μετάλλιο η Βούλα Παπαχρήστου τόνισε: "Δεν μου άρεσε αυτή η επίδοση. Ήμουν τυχερή σήμερα. Ο Θεός με αγαπάει".

"Ενα δώρο από εμένα για την Κωνσταντίνα", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Πομάσκι αναφορικά με την επιτυχία της αθλήτρια του, Βούλας Παπαχρήστου στο Πόρτλαντ. Και η αναφορά όπως ήταν φυσιολογικό αφορούσε στην μόλις ενάμιση έτους κόρη της Παπαχρήστου, που χρειάστηκε να στερηθεί αρκετές φορές τη μητέρα της, στη διάρκεια του έτους, λόγω των προπονητικών υποχρεώσεων της.

"Οταν η προπονητική διαδικασία ολοκληρώνεται σωστά τότε είμαι ικανοποιημένος. Η Βούλα έμεινε σοβαρή όλο αυτό το διάστημα και κατάφερε να κάνει αυτό που έπρεπε. Δεν ήταν εύκολο για εκείνη να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο μετά τη γέννα, ωστόσο το ήθελε, προσπάθησε και το πέτυχε", είπε ο Πομάσκι και συμπλήρωσε: "Σήμερα έκανε αυτό που μπορούσε και παράλληλα είχε τύχη, που πάντα είναι χρήσιμη στον αθλητισμό. Τώρα θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να συνεχίσει τη δουλειά για τις υποχρεώσεις του καλοκαιριού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ