ΣΤΙΒΟΣ

Παπαχρήστου: "Ήξερα πως θα ήμουν στα μετάλλια"

Παπαχρήστου: "Ήξερα πως θα ήμουν στα μετάλλια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη χώρα μας βρίσκονται οι πέντε από τους έξι Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ. Τι δήλωσαν κατά την άφιξη τους.

Στην Ελλάδα επέστρεψε η ελληνική αποστολή, που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Πόρτλαντ. Μαζί και το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια, που κατέκτησε η χώρα μας με την Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν.

Την αποστολή υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σταματόπουλος φίλοι και συγγενείς των αθλητών και φυσικά δημοσιογράφοι.

Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο της αποστολής κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία βρίσκεται από την Κυριακή στο Οχάιο, όπου ζει και γυμνάζεται. Απευθείας για την Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο πέμπτος στον τελικό του ύψους, Κώστας Μπανιώτης. Τόσο η Παπαχρήστου, όσο και οι Νικόλ Κυριακοπούλου, Κώστας Φιλιππίδης και Κώστας Δουβαλίδης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους δημοσιογράφους και φυσικά να δεχθούν τα συγχαρητήρια από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

"Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της προετοιμασίας μας καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και να σημειώσουμε μια σπουδαία διάκριση. Πριν από τον αγώνα ήξερα πως μπορώ να διεκδικήσω ένα μετάλλιο αρκεί να έκανα αυτό που μπορούσα. Οταν έκανα το δεύτερο άλμα ήξερα πως ήμουν στα μετάλλια. Θέλω να αφιερώσω την επιτυχία στην οικογένεια μου, τον προπονητή μου και σε όσους με έχουν στηρίξει", είπε μεταξύ άλλων η Βούλα Παπαχρήστου.

"Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο κλειστός δεν πήγε όπως θα ήθελα. Αυτό με κάνει ακόμη πιο δυνατή και έτοιμη να δουλέψω ακόμη περισσότερο για τους αγώνες του ανοιχτού. Ενα προσωπικό πρόβλημα και άλλοι παράγοντες δεν μου επέτρεψαν να κάνω τον αγώνα μου όπως θα ήθελα", είπε από την πλευρά της η Νικόλ Κυριακοπούλου, που ήταν έκτη στο επί κοντώ.

Στους αγώνες του ανοιχτού έστρεψε ήδη την προσοχή του ο Κώστας Φιλιππίδης. "Έμεινα μακριά από τους στόχους μου σε αυτή τη διοργάνωση. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και πολλές υποχρεώσεις το καλοκαίρι στις οποίες θα διεκδικήσω το καλύτερο δυνατό", είπε ο έμπειρος αθλητής, που κατέκτησε την έβδομη θέση στο επί κοντώ.

Από την πλευρά του ο Κώστας Δουβαλίδης, δήλωσε: "Σίγουρα θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη κούρσα στον ημιτελικό. Με επηρέασε το γεγονός ότι δέχθηκα προειδοποίηση στην εκκίνηση".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ