ΣΤΙΒΟΣ

Πανευρωπαϊκό ρεκόρ από τον Γιάννη Σεβδικαλή στο μήκος κατηγορίας 43!

Πανευρωπαϊκό ρεκόρ από τον Γιάννη Σεβδικαλή στο μήκος κατηγορίας 43!

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας Γιάννης Σεβδικαλής "πέταξε" στην ημερίδα Στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το ατομικό του ρεκόρ ήταν τα 5μ.46. Το είχε "γράψει" στις 2 Ιουνίου του 2016 στη Θεσσαλονίκη. Ένα χρόνο μετά, ο Γιάννης Σεβδικαλής δεν το έσπασε απλά, το ΔΙΕΛΥΣΕ στην πρώτη ημερίδα Στίβου που διοργάνωσε η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο νεαρός Πρωταθλητής Ελλάδας "πέταξε" στο έκτο και τελευταίο του άλμα, για να προσγειωθεί στα 5μ.86, σαράντα εκατοστά πιο μακριά από την καλύτερη επίδοση της καριέρας του. Επόμενος στόχος; Τα έξι μέτρα, καθώς τα 5μ.99 είναι το παγκόσμιο ρεκόρ που κρατά ο Αμερικανός Ντάνιελ Ριτζιέρι.

" Το σημερινό ρεκόρ μου δίδαξε πως δεν πρεπει να απογοητεύεσαι. Ακόμη κι ένα προέρχεσαι από ένα κακό 200άρι. Ακόμη κι προέρχεσαι από πέντε άσχημα άλματα στο μήκος. Με θετική σκέψη μπορείς να αλλάξεις τα πάντα σε έναν αγώνα. Με τη βοήθεια του προπονητή μου, αλλά και του Αντώνη Αρέστη που με προέτρεπαν να μην τα παρατήσω, μπήκα δυνατά στο έκτο και τελευταίο άλμα. Και τα κατάφερα. Εάν υπάρχει θέληση και θετική σκέψη τόσο από εσένα όσο και από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου, μπορείς να τα καταφέρεις. Γι` αυτό και είμαι ενθουσιασμένος από τη σημερινή επίδοση" είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής στην ιστοσελίδα eaom-amea.gr.

Και εις ανώτερα Γιάννη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ