ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο ρεκόρ από Μουζενίδη και Καρύδη

Πανελλήνιο ρεκόρ από Μουζενίδη και Καρύδη
EUROKINISSI

Οι Οδυσσέας Μουζενίδης στη σφαιροβολία και Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν κατέρριψαν τα πανελλήνια ρεκόρ εφήβων - νεανίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κ-20 που διεξάγεται στη Σόφια.

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποιούν οι αθλητές μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κ-20 της Σόφιας.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης, για 3η φορά στη διάρκεια της σεζόν, βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων στη σφαιροβολία. Μάλιστα, ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ έστειλε τη σφαίρα στα 20,58 μ. και συνέτριψε το δικό του 20,11μ. από τις 3 Φεβρουαρίου. Ο Μουζενίδης, ο οποίος ήταν νικητής στο αγώνα, έχει ως μεγάλο στόχο της σεζόν τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κ-20 στο Τάμπερε.

Πολύ καλή εμφάνιση σημείωσε και η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν. Η αθλήτρια από την Κέρκυρα βελτίωσε δύο φορές το ρεκόρ Κορασίδων, αρχικά στα 12,70μ. κι έπειτα στα 12,97μ. και κατέλαβε τη 2η θέση. Η 17χρονη αθλήτρια βελτίωσε το δικό της 12,68μ., που είχε σημειώσει στις 26 Ιανουαρίου στην ημερίδα του ΣΕΦ.

Η Μαρία Μαγκούλια, στην πρώτη χρονιά της στην κατηγορία Νεανίδων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κ-20. Η αθλήτρια από την Κάλυμνο έστειλε στη σφαίρα στα 15,02μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η Παναγιώτα Δόση στο ύψος με 1,79μ. Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον πατέρας της Θοδωρή Δόση στη συνέχεια δοκίμασε στα 1,83μ., προκειμένου να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων και Νεανίδων.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ