ΣΤΙΒΟΣ

Παναγόπουλος: "Δεν αντέχει άλλο ο στίβος χωρίς κλειστό"

Παναγόπουλος: "Δεν αντέχει άλλο ο στίβος χωρίς κλειστό"

O πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, στην εκπομπή "Πνίξτε τον Φουνταριστό" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κλειστό της Παιανίας και στο 34ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι. (AUDIO)

O πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103, στην εκπομπή "Πνίξτε τον Φουνταριστό":

Για το 34ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι: "Πάμε με αισιοδοξία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, και πιστεύουμε πως οι αθλητές που θα αγωνιστούν θα τα καταφέρουν και θα φέρουν διακρίσεις".

Για τους Έλληνες που έχουν πιθανότητες για μετάλλιο: "Μιλώντας με πιθανότητες, η Κατερίνα η Στεφανίδη είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες, έχει μία από τις καλύτερες επιδόσεις φέτος και ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να μας χαρίσει μα διάκριση και ίσως μια μεγάλη επίδοση. Η Βούλα Παπαχρήστου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Κώστας Φιλιπίδης και ο Εμμανουήλ Καραλής έχουν πολλές ελπίδες για μετάλλιο στο επί κοντώ των ανδρών. Όλοι όσοι αγωνίζονται στο επί κοντώ ανδρών είναι πολύ καλοί αθλητές και έχουν καλές επιδόσεις. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου αν κατέβει τα οκτώ δευτερόλεπτα έχει πιθανότητα να πάρει μετάλλιο".

Για τους αθλητές στην σφαίρα:" Είχαμε πολύ καλές επιδόσεις. Το καλό είναι πως υπάρχουν πολλοί καλοί αθλητές σε πολύ μικρή ηλικία και ελπίζω να καταφέρουν και αυτοί να φέρουν μετάλλια είτε τώρα είτε στο μέλλον. Ο στίβος έχει πολλές επιτυχίες χωρίς να έχουμε κάποιο χώρο να προπονηθούμε καθώς η Παιανία δεν χρησιμοποιείτε".

Για το καθεστώς της Παιανίας: "Οι αρμόδιοι φορείς είχαν ξεκινήσει πριν από χρόνια μία νομοθεσία. Μάλιστα ο δήμος Αθηναίων είχε εξασφαλίσει ένα κονδύλι ώστε το κλειστό να καταστεί λειτουργικό και πάλι. Αλλά πρέπει από τον δήμο να πάρουμε ειδική άδεια για να μην θεωρείτε αυθαίρετο το κλειστό. Πιστεύω πως πρέπει να γίνει ένα δικαστήριο που να παρευρεθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς ώστε να παρθεί μία απόφαση".

Για την κατάσταση που βρίσκεται το κλειστό: "Ο χώρος έπαψε να είναι σε καλή κατάσταση όταν σταμάτησε να φυλάσσεται διότι ξεκίνησαν οι ληστείες. Οι πρώτες ληστείες που έγιναν ήταν στα ηλεκτρολογικά και από τότε ξεκίνησαν και άλλα θέματα. Δεν αντέχει ο στίβος άλλη μια χρονιά χωρίς κλειστό. Ο χώρος είχε δημιουργηθεί το 2004 για να μπορούν οι αθλητές να προπονούνται και να αγωνίζονται εκεί ,αντί του ΣΕΦ, σε καθημερινή βάση. Θα βοηθούσε πολύ τους αθλητές μας για καλύτερες επιδόσεις. Να φανταστείτε αφήσαμε τους αθλητές στο Βελιγράδι από την προηγούμενη βδομάδα για να προσαρμοστούν στις συνθήκες του κλειστού. Κάνω έκκληση να τρέξει πιο γρήγορα το θέμα της Παιανίας. Δεν αντέχουμε άλλη μια χρονιά χωρίς κλειστό".

Αναλυτικά οι δηλώσεις τουΚώστα Παναγόπουλου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ