ΣΤΙΒΟΣ

Όλα έτοιμα για το 5ο Athens Street Pole Vault

ΣΕΓΑΣ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 5ο Athens Street Pole Vault.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Β.ΜΗΝΟΥΔΗΣ Κ.ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Β.ΣΕΒΑΣΤΗΣ Δ.ΠΑΠΠΑΣ Δ.ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ Γ.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΣΕΓΑΣ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 5ο Athens Street Pole Vault.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Β.ΜΗΝΟΥΔΗΣ Κ.ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Β.ΣΕΒΑΣΤΗΣ Δ.ΠΑΠΠΑΣ Δ.ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ Γ.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του 5ου Athens Street Pole Vault το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (01/06) στην πλατεία Συντάγματος.

Η συνέντευξη Τύπου για το 5ο Athens Street Pole Vault (Πέμπτη, 17.15) δόθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας με την παρουσία του κορυφαίου Έλληνα επικοντιστή, Κώστα Φιλιππίδη και του πρωταθλητή Δημήτρη Πατσουκάκη.

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν ακόμη ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων Βασίλης Μηνούδης, ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, Δημήτρης Παππάς και ο μάνατζερ αγώνων Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.

Ο Βασίλης Σεβαστής αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο, που έλειπε στο εξωτερικό, δήλωσε: " Ευχαριστούμε τον Τύπο για την προβολή της διοργάνωσης. Είναι σημαντική η συμβολή και η βοήθεια του Δήμου Αθηναίων και του κύριου χορηγού του αγώνα DHL, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσαμε να διοργανώνουμε το μεγάλο αυτό γεγονός. Καλή επιτυχία στους αθλητές μας όχι μόνο για το αυριανό αγώνα, αλλά σε όλη τη χρονιά που είναι μεγάλη και περιλαμβάνει πολλές διοργανώσεις".

Ο νικητής της περσινής διοργάνωσης και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, Κώστας Φιλιππίδης, δήλωσε: "Θα βρίσκομαι για μια ακόμη χρονιά στο Athens Street Pole Vault. Έχω γυρίσει από ένα δύσκολο ταξίδι στις ΗΠΑ, ωστόσο έχω όλη την καλή διάθεση να αγωνιστώ και θα επιδιώξω μια καλή επίδοση. Αγωνίζομαι για τον κόσμο και την ομοσπονδία μου, για να στηρίξω τον αγώνα. Πιστεύω πως αν βοηθήσει ο καιρός θα πάνε όλα καλά και για μένα και για τους συναθλητές μου. Καλή επιτυχία σε όλους αθλητές. Θα πάνε όλα καλά, καθώς ο αγώνας πληρεί τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές".

Ο Δημήτρης Πατσουκάκης έχει καλές αναμνήσεις από τη διοργάνωση, αφού το 2014 ήταν νικητής στη 2η στάση με 5,62 μ., που είναι το ατομικό του ρεκόρ. "Χαίρομαι που αυτή η διοργάνωση έχει καθιερωθεί. Ο αγώνας έχει τις προδιαγραφές για καλά αποτελέσματα. Είμαι καλά και ευελπιστώ να κυνηγήσω να βρεθώ ψηλά, παρότι στην ουσία αυτός θα είναι ο πρώτος μου αγώνας στη σεζόν", είπε.

Ο εκπρόσωπος της DHL, Δημήτρης Παππάς, δήλωσε: "Είναι μεγάλη μας τιμή σας χορηγοί να μετέχουν σε αυτό το event, που είναι τόσο σημαντικό. Σαν εταιρεία είμαστε έμπρακτοι και υπερήφανοι υποστηρικτές του ΣΕΓΑΣ και θα συνεχίσουμε με το ίδιο και περισσότερο πάθος για την επιτυχία. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους του αθλητές".

Ο εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων, Βασίλης Μηνούδης, είπε: "Αρχικά να μεταφέρω τους χαιρετισμούς τόσο του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, όσο και του προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ Κώστα Μπιτζάνη. Να ευχηθούμε μια καλή διοργάνωση τόσο οργανωτικά, όσο και αθλητικά. Εύχομαι οι αθλητές να κάνουν καλές επιδόσεις και ο κόσμος να το ευχαριστηθεί. Ο Δήμος έχει επιλέξει να υποστηρίζει γεγονότα, που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν την πόλη. Ένα από αυτά είναι το Athens Street Pole Vault, που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να χαρούν τον αγώνα. Ο Δήμος οφείλει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες".

Τέλος ο μάνατζερ της διοργάνωσης, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος, δήλωσε: "Έχουμε καλούς αθλητές, τους καλύτερους Έλληνες όσο ορισμένους εξαιρετικούς ξένους. Ευελπιστούμε πως φέτος σπάσει το ρεκόρ αγώνων, που είναι 5,83 μ. από τον πρώτο αγώνα το 2013 στο Ζάππειο και το έχει το Μπιορν Οττο. Ιδιαίτερα σημαντική για τον φετινό αγώνα είναι και η παρουσία του ηθοποιού και σεναριογράφου Γιώργου Καπουτζίδη, που θα παρουσιάσει το event".

Το Athens Street Pole Vault διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και με βασικό χορηγό την DHL. Η διοργάνωση ανήκει στη σειρά Special Premium Meetings της ΕΑΑ και έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα event της Ευρώπης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ