ΣΤΙΒΟΣ

Οι Έλληνες του Μαραθωνίου

Οι Έλληνες του Μαραθωνίου
INTIME SPORTS

Ο Χριστόφορος Μερούσης και η Μάγδα Γαζέα επιστρέφουν στο Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό για να υπερασπιστούν τους τίτλους τους.

Ο Μαραθώνιος είναι ένας αγώνας υγείας για ερασιτέχνες αθλητές και elite αθλητές δηλαδή κορυφαίους αθλητές στα 42.195χλμ.

Οι καλύτεροι Έλληνες μαραθωνοδρόμοι διεκδικούν κάθε χρόνο τα πρωτεία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται παράλληλα με τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό. Και φέτος οι ελληνικές συμμετοχές είναι εξαιρετικές.

Στους άνδρες η "μάχη" της 9ης Νοεμβρίου θα επικεντρωθεί ανάμεσα στον περσινό νικητή Χριστόφορο Μερούση, τον νικητή του 2012 Μιχάλη Παρμάκη (φωτογραφία), το δεύτερο το 2013 Κώστα Πούλιο και τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο.

Στις γυναίκες η Μάγδα Γαζέα θα επιδιώξει να κάνει τρεις τις διαδοχικές νίκες στην αυθεντική διαδρομή, γνωρίζοντας όμως, πως η Σοφίας Ρήγα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να σημειώσει τη δεύτερη νίκη της, μετά το 2011.

Στον αγώνα θα πάρει μέρος η δεύτερη το 2013 και 2012 Ντενίζ Δημάκη. Τις δυνάμεις της στην αυθεντική διαδρομή, θα δοκιμάσει και η Ουρανία Ρέμπουλη, στο ντεμπούτο της στην απόσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ