ΣΤΙΒΟΣ

Ο Stoiximan ονομαστικός χορηγός του "FILOTHEI Women GALA"

Ο Stoiximan ονομαστικός χορηγός του "FILOTHEI Women GALA"
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Η Stoiximan.gr στο πλευρό της κορυφαίας διεθνούς συνάντησης κλασικού γυναικείου Αθλητισμού "FILOTHEI Women GALA". Το κάλεσμα της Στεφανίδη για τον αγώνα. (VIDEO)

Η Stoiximan.gr, η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, ανακοινώνει την νέα χορηγική συμφωνία με τον κορυφαίο θεσμό διεθνούς εμβέλειας για τον κλασικό γυναικείο αθλητισμό FILOTHEI Women GALA.

Το "FILOTHEI Women GALA by Stoiximan.gr", που πραγματοποιείται ήδη από το 2000, πρόκειται να υποδεχτεί κάποιες από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες με συμμετοχές σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, όπως και σε Ολυμπιακούς Αγώνες. H 18η διοργάνωση ‘ανοίγει’ τις πύλες της την προσεχή Τετάρτη 31 Μαΐου με ώρα έναρξης 15:30, όπου το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και να παρακολουθήσει τις συμμετοχές των κορυφαίων αθλητριών που θα επιχειρήσουν να επιτύχουν υψηλού επιπέδου επιδόσεις.

Τη διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία της και η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, αθλήτρια που στηρίζει η οικογένεια της Stoiximan.gr ήδη από το 2011.

Η επισφράγιση της νέας στρατηγικής χορηγικής σχέσης της Stoiximan με τη διοργάνωση, εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού και ειδικότερα του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα σε μια προσπάθεια να αναδείξει και να στηρίξει αθλητές στο δρόμο τους για την κορυφή.

Το "FILOTHEI Women GALA by Stoiximan" αποτελεί συνέχεια μέρους των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει η Stoiximan στη βάση των στρατηγικών πυλώνων της για τον αθλητισμό, στηρίζοντας αθλητικές διοργανώσεις, ακαδημίες, ομίλους αλλά και μεμονωμένους αθλητές, με στόχο την αναβάθμιση της μεγαλύτερης διεθνούς διοργάνωσης στίβου αποκλειστικά για γυναίκες.

Την προσεχή Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα 12:00 θα λάβει χώρα η Συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης "Στέλιος Κυριακίδης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ