ΣΤΙΒΟΣ

Ο ΣΕΓΑΣ κοντά στα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ . ΠΕΜΠΤΗ 26/7/2018.(Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ . ΠΕΜΠΤΗ 26/7/2018.(Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Ομοσπονδία στίβου θα διαθέσει μέρος των εσόδων που διαχειρίζεται από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Μαραθωνίου της Αθήνας για τη στήριξη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ανατολική Αττική".

Η ομοσπονδία στίβου δεν ήταν δυνατόν να μείνει αμέτοχη στα φρικτά γεγονότα που συγκλονίζουν τα τελευταία 24ωρα τη χώρα μας και είχαν ως συνέπεια την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών.

Ο ΣΕΓΑΣ θέλοντας να σταθεί στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, αποφάσισε να διαθέσει μέρος των εσόδων που διαχειρίζεται από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: "Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζοντας το σύνολο της οικογένειας του ελληνικού στίβου αποφάσισε μέρος των εσόδων του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, που χειρίζεται η ομοσπονδία από τον Μαραθώνιο Αθήνας του 2018 να κατατεθεί στο λογαριασμό της Κυβέρνησης για τη στήριξη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ανατολική Αττική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ