ΣΤΙΒΟΣ

Ο Κόε έδωσε συγχαρητήρια στον Παναγόπουλo

Ο Κόε έδωσε συγχαρητήρια στον Παναγόπουλo

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, Σεμπάστιαν Κόε, δέχθηκε ο Κώστας Παναγόπουλος, με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών. Το νέο Δ.Σ. συνεδριάζει την Τετάρτη (28/9)

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου Σεμπάστιαν Κόε δέχθηκε ο Κώστας Παναγόπουλος, με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών της Ομοσπονδίας το περασμένο Σάββατο (24/9).

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου Σεμπάστιαν Κόε δέχθηκε ο Κώστας Παναγόπουλος, με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών της ομοσπονδίας το Σάββατο (24/9).

Ο Ολυμπιονίκης των 800 μ. και ισχυρός άνδρας της IAAF ευχήθηκε στον Κώστα Παναγόπουλο καλή τετραετία και νέες επιτυχίες στον ελληνικό στίβο. Παράλληλα, ο Βρετανός αποδέχθηκε την πρόταση του Παναγόπουλου, προκειμένου να βρεθεί στην Ελλάδα για το Athens Street Pole Vault, το οποίο θα γίνει τον Μάιο στο Σύνταγμα.

Ο Βρετανός θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα σπουδαίου μίτινγκ που καταφέρνει κάθε χρόνο να προσελκύει στην χώρα μας κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του επί κοντώ, στο κεντρικότερο ίσως σημείο της πόλης, την πλατεία Συντάγματος.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει την Τετάρτη (28/9)

Εξάλλου, η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, όπως προέκυψε από τις εκλογές του Σαββάτου (24/9) θα γίνει την Τετάρτη (28/9).

Τα μέλη του συμβουλίου θα συγκροτηθούν σε σώμα και θα πιάσουν αμέσως δουλειά. Από το πρώτο συμβούλιο θα περάσουν και τα ονόματα των επιτελικών προπονητών, προκειμένου και αυτοί με τη σειρά τους να αναλάβουν δράση.

Παράλληλα θα συγκροτηθούν και οι βασικές Επιτροπές. Το νέο συμβούλιο αποτελείται από 14 παλαιά και επτά νέα μέλη. Τα νέα πρόσωπα στο συμβούλιο είναι οι Σπύρος Κέλλης (ΑΦ Θέρμης Αδωνις), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Ενιπέας Λιτοχώρου), Δημήτρης Πάππας (ΑΟ Μυκόνου), Παρασκευή Παχατουρίδου (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου), Βασίλης Φίλιππας (ΓΣ Κηφισιάς), Βασίλης Βόσσος (ΓΣ Αστέρας 90 Αιγάλεω), Γιάννης Ψωμιάδης (ΣΕΔΑΣ Περάματος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ