ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γιουσέιν Μπολτ έσκαψε τον τάφο του αδικοχαμένου φίλου του, Τζερμέιν Μέισον

Ο Γιουσέιν Μπολτ έσκαψε τον τάφο του αδικοχαμένου φίλου του, Τζερμέιν Μέισον

Στις 20 Απριλίου, ο Τζερμέιν Μέισον έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα και ο καλός του φίλος, Γιουσέιν Μπολτ, θέλησε να τον τιμήσει, σκάβοντας με τα ίδια του τα χέρια τον τάφο του. (VIDEO).

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου στο ύψος, Τζερμέιν Μέισον, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Κίνγκστον της Τζαμάικας στις 20 Απριλίου. Ο 34χρονος επέβαινε στη μοτοσυκλέτα του, αποχωρώντας από ένα πάρτι στις 4:20 τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος στον δρόμο Παλισαντόες, μία κεντρική οδό στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μέισον επιχείρησε να κάνει ελιγμό, ώστε να αποφύγει ένα όχημα που είχε χάσει τον έλεγχο από το αντίθετο ρεύμα του δρόμου. Τα τραύματά του ήταν τόσο σφοδρά, που ο θάνατός του διαπιστώθηκε στον τόπο του δυστυχήματος.

Εκεί κατέφθασαν άμεσα αθλητές όπως ο πολύ καλό του φίλος, Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο πάρτι. Λίγες ώρες πριν ήταν μαζί και περνούσαν καλά και πλέον ο φίλος του είχε χαθεί για πάντα.

Οι δυο τους ήταν φίλοι από το 2002. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ αισθάνθηκε χρέος του να πάρει μέρος στο άνοιγμα του τάφου, σκάβοντας ο ίδιος με τα χέρια του το μέρος όπου στη συνέχεια τοποθετήθηκε η σωρός του Μέισον. Με τον τρόπο αυτό, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ