ΣΤΙΒΟΣ

Ο Δημητράκης κάνει πέρασμα στο κλειστό και σκέφτεται το Βερολίνο

Ο Δημητράκης κάνει πέρασμα στο κλειστό και σκέφτεται το Βερολίνο

Με τη σκέψη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά ο Ανδρέας Δημητράκης.

Με τη σκέψη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά ο Ανδρέας Δημητράκης. Ο πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων ευελπιστεί σε μια καλή σεζόν, που θα του επιτρέψει να έχει μια θετική πορεία στο κορυφαίο γεγονός του καλοκαιριού.

Ο δρομέας του Σταύρου Καρρέ αναμένεται να κάνει ένα πέρασμα στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, δίχως όμως να "χαλάσει" την προετοιμασία του.

"Ίσως κάνω κάποιους αγώνες στον κλειστό στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για τη θερινή σεζόν. Στόχος της χρονιάς είναι η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου", είπε ο 27χρόνος αθλητής.

Το όριο συμμετοχής (3.38.00) στη διοργάνωση μπορεί να είναι καλύτερο από το ατομικό ρεκόρ (3.39.42) του αθλητή, ωστόσο είναι μια επίδοση μέσα στις δυνατότηττες του.

Ο Δημητράκης θα επιδιώξει να συμμετάσχει για δεύτερη φορά στη διοργάνωση, αφού είχε δώσει το παρών και στους αγώνες του Ελσίνκι το 2012.

Πηγή: segas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ