ΣΤΙΒΟΣ

Ο δεκαθλητής που έγινε γυναίκα

Ο δεκαθλητής που έγινε γυναίκα

Ήταν ήδη γνωστό πως ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Μόντρεαλ το 1976, Μπρους Τζένερ υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Δείτε τη φωτογραφία της Κέιτλιν Τζένερ.

Ο Μπρους Τζένερ δεν είναι ο πρώτος αθλητής που υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Υπάρχουν παραδείγματα στην πρώην Ανατολική Γερμανία, ενώ δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η επικοντίστρια Ιβόν Μπουσμπάουμ αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της ως Μπάλιαν Μπουσμπάουμ.

Όμως ο Τζένερ είναι ένας από τους σπουδαιότερους Ολυμπιονίκες στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, χρυσός Ολυμπιονίκης στο δέκαθλο το 1976 και πρώην παγκόσμιος ρέκορντμαν. Το εθνικό ρεκόρ του άντεξε δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια. Αντιμετωπίζεται με μεγάλο σεβασμό.

Φυσικά, τα τελευταία χρόνια ο 65χρονος βρισκόταν στη δημοσιότητα εξαιτίας της συμμετοχής του στο ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν. Μετά το τρίτο του "διαζύγιο" είχαν πρωτοκυκλοφορήσει φήμες πως θα συνεχίσει τη ζωή του ως γυναίκα, ανακοίνωσε και μίλησε για την απόφαση του σε μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη.

Με τη φωτογράφιση του στο τεύχος Ioυνίου του περιοδικού "Vanity Fair" ο Μπρους Τζένερ περνάει στην ιστορία και για το υπόλοιπο της ζωής της η Κέιτλιν Τζένερ θα ζήσει δίχως να λέει ψέματα, να κρύβει την πραγματική της ταυτότητα, όπως είχε πει χαρακτηριστικά σε αυτή τη συνέντευξη.

Αυτή είναι η Κέιτλιν Τζένερ:

Ο δεκαθλητής που έγινε γυναίκα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ