ΣΤΙΒΟΣ

Ο ΑΟ Φιλοθέης τιμά την Στεφανίδη

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα τιμηθεί από τον ΑΟ Φιλοθέης για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε δύο μίτινγκ θα συμμετάσχει ο Εμμανουήλ Καραλής.

Μια όμορφη εκδήλωση ετοιμάζει ο ΑΟ Φιλοθέης για την αθλήτρια του Κατερίνα Στεφανίδη.Το σωματείο θα βραβεύσει την 26χρονη για το χρυσό μετάλλιο, το οποίο κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στο επί κοντώ. Η εκδήλωση, στην οποία θα τιμηθεί και ο προπονητής της Μίτσελ Κρίερ, θα γίνει την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», στη Φιλοθέη.

Η Στεφανίδη θα κάνει την Παρασκευή (9/9) τον τελευταίο της αγώνα στο Diamond League στις Βρυξέλλες, εκεί όπου θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στη συνολική βαθμολογία.

Δύο αγώνες για τον Καραλή

Με χαλαρή προπόνηση και δύο αγώνες θα ξεκινήσει η σεζόν για τον Εμμανουήλ Καραλή, που αύριο αναχωρεί για το Λίχτενσταϊν, προκειμένου την Πέμπτη να πάρει μέρος στο Street Event, που φιλοξενείται στην πόλη.

Ο νεαρός το Σάββατο θα πάρει μέρος σε ανάλογο event το οποίο θα γίνει στο Σάλτσμπουργκ. Στην ουσία ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, θα κάνει δύο αγώνες, με πρωταρχικό μέλημα να διασκεδάσει και να απολαύσει τη συμμετοχή. Η χρονιά που έρχεται έχει αρκετές προκλήσεις για εκείνoν, καθώς στο μυαλό του δεν είναι μόνο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στο Γκροσέτο. «Το χειμώνα θα επιδιώξει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Βελιγράδι και το παγκόσμιο ρεκόρ της κατηγορίας του, το οποίο είναι 5,68 μέτρα. Για το καλοκαίρι ο βασικός στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας του», είπε ο προπονητής του Βασίλης Μεγαλοοικονόμου.

Ο Καραλής, το 2016 πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, καθώς βελτίωσε τέσσερις φορές την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως στην κατηγορία των Παίδων, με αποκορύφωμα το 5,55 μ., ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων και την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ