ΣΤΙΒΟΣ

Ο Αντώνης Μέρλος ετοιμάζεται για ΗΠΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο Αντώνης Μέρλος θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για σπουδές και προπονήσεις στην Τζόρτζια, ενόψει των πρώτων αγώνων του για το 2018.

Μια μεγάλη αλλαγή θα έρθει στη ζωή του Αντώνη Μέρλου, που στις 26 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει για τις ΗΠΑ προκειμένου να συνεχίσει σπουδές και προπόνηση στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια.

Ο νεαρός άλτης του ύψους θα γυμναστεί δίπλα στον προπονητή Πέτρο Κυπριανού, αλλά και την Τατιάνα Γκούσιν, που διανύει το τελευταίο έτος των σπουδών της.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την αλλαγή, αφού στην πραγματικότητα θα κάνω αυτό που ήθελα. Από την άλλη δεν μπορώ να πω, πως δεν στεναχωριέμαι που φεύγω από το σπίτι μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι μια μεγάλη πρόκληση και πιστεύω πως θα μου βγει σε καλό", είπε ο αθλητής από το Λουτράκι, που λίγες ημέρες αφότου φτάσει στη Τζόρτζια θα έχει την ευκαιρία να κάνει τον πρώτο του αγώνα.

"Σίγουρα η περίοδος του κλειστού θα είναι περίοδος προσαρμογής για εμένα. Τα νέα δεδομένα θα είναι πολλά και είναι πιθανό να χρειαστώ κάποιο χρόνο. Παρόλα αυτά θα κάνω κανονικά κλειστό στίβο, με τον πρώτο μου αγώνα είναι προγραμματισμένος στις 6 Ιανουαρίου, λίγες ημέρες αφότου φτάσω στις ΗΠΑ, ενώ συνολικά θα κάνω οχτώ αγώνες", συμπλήρωσε ο αθλητής που ξεκίνησε κανονικά την προετοιμασία του τον Σεπτέμβριο, με τον προπονητή του Γιάννη Δαμβουνέλη.

"Η προπόνηση πήγε πολύ καλά, ωστόσο έπαθα μια μικρή θλάση, την οποία έχω ξεπεράσει σταδιακά και τις επόμενες ημέρες θα μπορώ και πάλι να κάνω άλματα".

Ο Μέρλος το 2017 ξεπέρασε τα 2,20 μ. και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ, ενώ αγωνίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γκροσέτο της Ιταλίας, όπου κατέλαβε την 10η θέση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ