ΣΤΙΒΟΣ

Ντεμπούτο στον Άγιο Κοσμά για το γκρουπ Πομάσκι

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Στην ημερίδα του Σαββάτου (13/1) στον Άγιο Κοσμά θα κάνουν το πρώτο τους ξεμούδιασμα στη σεζόν οι άλτες του Γιώργου Πομάσκι.

Η Βούλα Παπαχρήστου, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Λίλη Αλεξούλη, ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης και η άλτρια του ύψους Βασιλεία Θεοχάρη θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια δυνατή προπόνηση ενόψει των διοργανώσεων του κλειστού στίβου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει ήδη το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, που θα γίνει στο Μπέρμιγχαμ, διοργάνωση για την οποία αναμένεται να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και η τρίτη στο Παγκόσμιο του Πόρτλαντ το 2016, Βούλα Παπαχρήστου (όριο 14,30 μ.). Την ευκαιρία να ξεκινήσουν δυνατά τις εμφανίσεις τους θα έχουν οι Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης και Λίλη Αλεξούλη.

Ο Μαντζουρογιάννης, την περασμένη σεζόν αφοσιώθηκε περισσότερο στην αποκατάσταση του τραυματισμού, ωστόσο κατάφερε να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και να καταλάβει την όγδοη θέση στο μήκος με νέο ατομικό ρεκόρ (7,74 μ.).

Καλές εμφανίσεις στον κλειστό θα επιδιώξει και η Λίλη Αλεξούλη, που έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού. Στο ύψος θα πάρει μέρος η κορασίδα Βασιλεία Θεοχάρη.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ