ΣΤΙΒΟΣ

"Μύλος" με τον Μπολτ

"Μύλος" με τον Μπολτ

Τελικά ο Γιουσέιν Μπολτ χαρακτήρισε ναι ή όχι "σκ..α" τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες; Τα σημερινά δημοσιεύματα έχουν αναστατώσει τη Γλασκώβη.

Ο Γιουσέιν Μπολτ βρίσκεται εδώ και μέρες στη Γλασκώβη όπου θα λάβει μέρος στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. Θα είναι η πρώτη εμφάνιση του φέτος στους αγώνες με τον γρηγορότερο άνθρωπο όλων των εποχών να ενισχύει την ομάδα της Τζαμάικας στη σκυταλοδρομία 4χ100μ.

Λίγα λεπτά μετά τη γνωριμία του με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και την πριγκίπισσα Κέιτ, ο κάτοχος έξι χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων μίλησε στους δημοσιογράφους.

" Πώς σου φαίνονται οι αγώνες;", ήταν η πρώτη ερώτηση. " Λίγο σκ...τά" ήταν η απάντηση του Μπολτ, προσθέτοντας πως " οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν καλύτεροι".

"Μύλος" με τον Μπολτ

Ο Μπολτ με τον πρίγκιπα Χάρι

Με αυτή τη στιχομυθία κυκλοφορούν σήμερα οι "London Times". Ο μάνατζερ του Μπολτ, ο Ρίκι Σιμς διέψευσε τις αναφορές του Τύπου, ενώ ο ίδιος ο Μπολτ κατέφυγε στο Twitter πρωί πρωί χαρακτηρίζοντας τα " ανοησίες των δημοσιογράφων. Σας παρακαλώ μην γράφετε ψέματα για να κάνετε πρωτοσέλιδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ