ΣΤΙΒΟΣ

Μπολτ: "Για αυτόν έγινα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Μπολτ: "Για αυτόν έγινα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Ο Γιουσέιν Μπολτ πρόσφατα εθεάθη να παρακολουθεί για μία ακόμα φορά αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιτέλους αποκάλυψε τον λόγο που έγινε υποστηρικτής της.

Είναι από τους αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού που έχουν πει ανοικτά την ομάδα που υποστηρίζουν. Ο λόγος για τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε, που έχει επισκεφτεί το "Όλντ Τράφορντ" για να παρακολουθήσει αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Ποιος ήταν όμως ο λόγος που άρχισε να υποστηρίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; "Ο Ρουντ Φαν Νιστερλόι ήταν αυτός που με έκανε να υποστηρίξω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απλά έβλεπα έναν επιθετικό τέτοιου επίπεδου να αγωνίζεται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σκεφτόμουν ότι αυτός ο τύπος είναι ένας από τους καλύτερους και για μένα ο λόγος που ξεκίνησα να υποστηρίζω την Γιουνάιτεντ. Ποτέ δεν άλλαξα και έχω δει σπουδαίους παίκτες να έρχονται και να κάνουν εξαιρετική δουλειά" τόνισε χαρακτηριστικά.

Τώρα, εάν θα καταφέρει να φορέσει κάποια στιγμή την εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας κάνοντας στροφή στην καριέρα του μετά το τέλος της παρουσίας του στους στίβους θα το δείξει το μέλλον. Πάντως, την ταχύτητα για να το κάνει την έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ