ΣΤΙΒΟΣ

Μπολτ εναντίον Γκάτλιν και στο Ρίο

Μπολτ εναντίον Γκάτλιν και στο Ρίο

Ο Γιουσέιν Μπολτ θα κοντραριστεί και πάλι με τον Τζάστιν Γκάτλιν στα 100μ. για τον τίτλο του πιο γρήγορου ανθρώπου. Μεγάλη μάχη και στα 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. (VIDEOS)

Οι κούρσες των 100μ. και των 200μ. αναμένεται να είναι συναρπαστικές και στο Ρίο αφού οι ταχύτεροι αθλητές αν όλα πάνε καλά θα βρεθούν στους τελικούς με τους φίλους του κλασικού αθλητισμού να περιμένουν με ανυπομονησία τις δύο κούρσες.

Ο Γκάτλιν όπως ήταν αναμενόμενο πήρε την πρόκριση μέσα από τα trials, ενώ και ο Μπολτ δηλώθηκε κανονικά στη λίστα των Τζαμαϊκανών.

Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στη Γαλλία και τη Γερμανία για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία με στόχο να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Μάλιστα, ήδη ξεκίνησε προπονήσεις δείχνοντας ότι θα είναι έτοιμος για το ραντεβού του με την ιστορία.

Ο Μπολτ στο Ρίο θέλει να πετύχει κάτι που δεν έχει κάνει κανείς άλλος. Στόχος του είναι να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε τρίτους διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες τόσο στα 100μ., όσο στα 200μ. αλλά και στη σκυτάλη 4Χ100μ.

Μεγάλος του αντίπαλος στα 100μ. θα είναι ο Γκάτλιν, αλλά και οι Μπρόμελ (ΗΠΑ) και Βικό (Γαλλία). Στα 200μ. ο ΛεΣον Μέριτ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάνοντας στο Γιουτζίν 19.74 που είναι η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο.

Θυμηθείτε την κόντρα του Μπολτ με τον Γκάτλιν στους τελικούς των 100μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ