ΣΤΙΒΟΣ

Μπολτ: "Είμαι ένας σόουμαν"

Μπολτ: "Είμαι ένας σόουμαν"

Ο Γιουσέιν Μπολτ δήλωσε έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο και τόνισε ότι δεν είναι απλά ένας ακόμα αθλητής, αλλά ένας σόουμαν.

Είναι ο απόλυτος σταρ του στίβου και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία μία ακόμα μεγάλη του παράσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Εκεί όπου θέλει να επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά την κυριαρχία του.

Ο Γιουσέιν Μπολτ δήλωσε έτοιμος για τις προκλήσεις που έχει μπροστά του και καθόλου αγχωμένος. "Δε νιώθω καμία ιδιαίτερη πίεση, αλλά μπορώ να πω ότι η φετινή χρονιά θα είναι ίσως η σπουδαιότερη της καριέρας μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και προπονούμαι σκληρά. Οι δοκιμαστικές κούρσες που κάνω είναι σε πολύ καλούς χρόνους και ο προπονητής μου είναι ευτυχισμένος. Οπότε όλα πηγαίνουν πολύ καλά και ανυπομονώ για τον πρώτο που αγώνα φέτος, στα Κέιμαν" δήλωσε σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Φρόντισε όμως να διευκρινίσει πως... "Είμαι διαφορετικός από τους υπόλοιπους. Είμαι ένας σόουμαν και όχι απλά ένας αθλητής. Είμαι αυτός που διασκεδάζει τον κόσμο και αυτό με κάνει να διαφέρω από τους υπόλοιπους" .

Η συζήτηση φυσικά πήγε και στο ενδεχόμενο να σταματήσει την τεράστια καριέρα του αήττητος: "Δεν πρόκειται να γίνω σαν και αυτούς του αθλητές που αφού έχουν κυριαρχήσει στο αγώνισμα τους και έχουν αποσυρθεί, μετά από δύο χρόνια επιστρέφουν και πάλι στην ενεργό δράση. Όταν θα κρεμάσω τα παπούτσια μου, αυτό θα είναι το τέλος. Δεν πρόκειται να επιστρέψω ξανά".

Πάντως, στο ερώτημα για το ποιος είναι καλύτερος εκείνος ή ο Καρλ Λιούις απάντησε με διπλωματία: "Στη σύγχρονη εποχή είμαι σίγουρα εγώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ