ΣΤΙΒΟΣ

Μπολτ: "Δεν είμαι έτοιμος να τρέξω με τον Γκάτλιν"

Μπολτ: "Δεν είμαι έτοιμος να τρέξω με τον Γκάτλιν"

Ο Γιουσέιν Μπολτ θα τρέξει το Σάββατο (13/6) στα 200 μέτρα στο Diamond League της Νέας Υόρκης. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ δεν κατάφερε να αποφύγει την "επίθεση" προς το μεγάλο αντίπαλο του, Τζάστιν Γκάτλιν.

Αν όλα πάνε καλά θα δούμε την αναμέτρηση του Γιουσέιν Μπολτ και του Τζάστιαν Γκάτλιν στα 100 και στα 200 μέτρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου (22-30/8). Μέχρι τότε οι δύο σπρίντερ θα αποφεύγουν και θα προκαλούν ο ένας τον άλλο.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Μπολτ να επανεμφανιστεί με τον παγκόσμιο ρέκορντμαν να έχει προγραμματίσει συμμετοχή στον αγώνα των 200 μέτρων στο Diamond League της Νέας Υόρκης το Σάββατο (13/6).

Σε εμφάνιση του σε πολυκατάστημα της αμερικανικής μεγαλούπολης ο παγκόσμιος ρέκορντμαν παραδέχθηκε πως δεν βρίσκεται ακόμη σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προκειμένου να συναγωνιστεί τον Γκάτλιν. Τον Αύγουστο όμως θα είναι πανέτοιμος.

" Ο Γκάτλιν μιλάει πολύ, λέει αρκετά. Απέδειξε πως κάνει γρήγορους χρόνους και είναι έτοιμος. Οπότε θα είναι συναρπαστική η αναμέτρηση μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να ανταγωνιστώ με ανθρώπους που έχουν μιλήσει πολύ, γιατί αν δεν πραγματοποιήσεις όσα είπες, φαίνεσαι ανόητος", δήλωσε ο Μπολτ. Βέβαια ο Γκάτλιν δεν έχει πει πως είναι το φαβορί, απλά το ότι είναι ο γρηγορότερος στον κόσμο, τον κάνει να νιώθει πως έχει "καρφωμένο" ένα στόχο πάνω του.

Ο Μπολτ έχει κάνει φέτος 20.13 στα 200 μέτρα, ο Γκάτλιν έχει 19.68 από τις 31 Μαΐου στο Γιουτζίν. " Με ρωτάτε αν φοβάμαι; Όταν το λέει αυτό ο κόσμος μόνο γελάω. Βρίσκομαι στο σπορ πολλά χρόνια, γνωρίζετε πως όταν έχει σημασία, εμφανίζομαι και αποδεικνύω πως είμαι ο καλύτερος. Το γεγονός είναι πως δεν βρίσκομαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση και δεν θα βγάλω τον εαυτό μου εκεί έξω, γνωρίζοντας πως χρειάζομαι χρόνο. Όταν φτάσει η ώρα για το Πεκίνο, θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και τότε θα γίνει η αναμέτρηση".

Όσο για το τι θα δούμε στη "Φωλιά του Πουλιού", " μια έκρηξη. Ο Τζάστιν τρέχει γρήγορα, ο Τάισον (Γκέι), ο Ασάφα (Πάουελ), ο Γιουσέιν". Ίσως να δούμε και τη γρηγορότερη κούρσα όλων των εποχών στο 100άρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ