ΣΤΙΒΟΣ

Μεγαλειώδης κίνηση από τη Σίλβα

Μεγαλειώδης κίνηση από τη Σίλβα

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Γιαρισλέι Σίλβα δημοπρατεί την εμφάνιση της στον τελικό του επί κοντώ για να βοηθήσει την Κίρα Γκρίνμπεργκ.

Αν η μοίρα δεν της είχε φερθεί σκληρά η 21χρονη Κίρα Γκρίνμπεργκ θα συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο. Η Αυστριακή πρωταθλήτρια του επί κοντώ τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση τον περασμένο Ιούλιο και δυστυχώς έμεινε ανάπηρη.

Η οικογένεια του στίβου βρίσκεται κοντά της. 'Ετσι μετά την επίσκεψη του κορυφαίου σύγχρονου δισκοβόλου Ρόμπερτ Χάρτινγκ στο νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ όπου νοσηλεύεται, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ Γιαρισλέι Σίλβα αποφάσισε να βοηθήσει τη συναθλήτρια της με το μοναδικό τρόπο που γνωρίζει.

Μεγαλειώδης κίνηση από τη Σίλβα

Η Κουβανή αθλήτρια έβαλε την υπογραφή της στην αθλητική εμφάνιση της στον τελικό της "Φωλιάς του Πουλιού" και θα δημοπρατήσει το ρούχο. Τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια της Γκρίνμπεργκ. Οι γονείς της έχουν ανοίξει μια ιστοσελίδα, ζητώντας βοήθεια για να καλύψουν τα υπέρογκα έξοδα από τις επεμβάσεις της κόρης τους.

Μεγαλειώδης κίνηση από τη Σίλβα

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Ρενό Λαβιλενί θα ταξιδέψει στο Ίνσμπρουκ στις 4 Σεπτεμβρίου για ακριβώς τον ίδιο σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ