ΣΤΙΒΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία το Ioannina Street Relays

Street Relays,  19  2014. AZSPORTSIMAGES
Street Relays, 19 2014. AZSPORTSIMAGES STREET RELAYS, 19 2014. AZSPORTSIMAGES

Ολοκληρώθηκε το Ioannina Street Relays με περισσότερους από 1.500 ανθρώπους να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν με τη ψυχή τους.

Χαρούμενα πρόσωπα, άνθρωποι με χαμόγελο, μικροί, μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες. Τα Street Relays των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκαν με πανηγυρικό τρόπο στην Ακτή Μιαούλη, στέλνοντας από την πανέμορφη παραλίμνια περιοχή ένα ηχηρό μήνυμα θέλησης για συνεργασία, για φιλία, για αθλητισμό, για τρέξιμο.

Περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι βρέθηκαν στις ακτές της λίμνης Παμβώτιδας. Στην πλειοψηφία τους συμμετείχαν στον αγώνα Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10 χιλιομέτρων (4χ2500μ.) μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, το οποίο συγκέντρωσε και το ενδιαφέρον των Ιωαννιτών που βρέθηκαν στην Ακτή Μιαούλη και με χειροκροτήματα ενθάρρυναν τους συμμετέχοντες.

Μοναδικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει, αλλά όχι ανεπανάληπτες, γιατί είναι βέβαιο ότι οι Ιωαννίτες θα είναι και του χρόνου παρόντες, για να συμμετάσχουν στο αθλητικό πάρτι που στήθηκε και το αγκάλιασαν με μοναδικά υπέροχο τρόπο.

Παρούσα και η κορυφαία Ελληνίδα

Η Κατερίνα Νικολαϊδου, κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια το 2013 άφησε τα κουπιά, πήρε τη σκυτάλη και έστειλε το δικό της μήνυμα: "Υπήρχε άγχος, αγώνας ήταν κι αυτός. Είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα κάτι διαφορετικό για πρώτη φορά. Νομίζω ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους, οι σκυτάλες, η κωπηλασία, όλα είναι αθλητισμός".

Ιδιαίτερη στιγμή του αγώνα ήταν η συμμετοχή του Παραολυμπιονίκη Μάκη Καλαρά, του μοναδικού Έλληνα αθλητή που έχει πάρει μέρος σε Θερινούς και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και τα Γιάννενα σαν πόλη και με τον Σύλλογο "Περπατώ" θέλουμε να πάμε σε όλη την Ελλάδα. Περνάμε ωραία... Θέλουμε την επόμενη χρονιά να έχουμε ακόμα περισσότερους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Αυτή είναι η δουλειά μας εδώ, γι' αυτό συμμετέχουμε. Να δουν τα παιδιά ότι μπορούν να τρέξουν, να τα βγάλουμε έξω από το σπίτι τους...", τόνισε ο Μάκης Καλαράς.

Ο διευθυντής μάρκετιγκ του Βίκου, ονομαστικού χορηγού των Street Relays, Κωνσταντίνος Σεπετάς υπογράμμισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος. Τα Βίκος Street Relays θα γίνουν θεσμός, η σκυταλοδρομία είναι ένα πολύ όμορφο αγώνισμα, γρήγορο, διασκεδαστικό, ατομικό αλλά και ομαδικό παράλληλα και χαιρόμαστε που γίνεται στην πόλη μας, τα Γιάννενα. Έχει γίνει μια πολύ σοβαρή δουλειά με τον Αθλητικό Σύλλογο Ερμή και γι' αυτό υπάρχουν και αυτές οι συμμετοχές".

Όλες τις πρωτιές οι κωπηλάτες

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων σάρωσε τις πρωτιές σε όλες τις κατηγορίες, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στον αγώνα. Στους άνδρες νικητές ήταν οι Αλέξης Μπαράτσας, Κωνσταντίνος Μάντζιος, Σπύρος Αντώνης, Σεμπαστιάν Καλουϊάν.

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η ομάδα των Χαρά Κωστούλα, Αφροδίτη Σιόλου, Άρτεμις Ντούσκου και Ελένη Διαμάντη.

Από τις μικτές ομάδες νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Αμαλία Τσιάβου, Στέφανου Ντούσκου, Νίκου Βλάχου και Αποστόλη Λαμπρίδη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και στους χορηγούς και υποστηρικτές του αγώνα. Τον Βίκο ως ονομαστικό χορηγό, τη Wind, τη Novasports, τη Δωδώνη, τη BMW Κατσιούλης, το Grand Serai, αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας, το Βήμα, τα Νέα, το Sportsfeed.gr, το περιοδικό Runner, το Running News.gr, το Ιωάννινα TV, το Ήπειρος TV1, το Βήμα Τηλεόραση, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98,7FM, το Super FM 104,3 και τον Ορίζοντα, που επικοινώνησαν το γεγονός σε όλον τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ