ΣΤΙΒΟΣ

Με Παπαχρήστου και Σαλαντούχα το 18ο Filothei Women Gala

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2017 (Nebojsa Parausic / Eurokinissi Sports)
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2017 (Nebojsa Parausic / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ολοένα και αυξάνονται οι σημαντικές παρουσίες στο "18ο Filothei Women Gala" με τη Βούλα Παπαχρήστου και την Όλγα Σαλαντούχα να αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη στο τριπλούν.

Στο 17ο Filothei Women Gala η Βούλα Παπαχρήστου είχε καταφέρει να κλέψει την παράσταση με το επιβλητικό άλμα στα 14,73 μ. στο τριπλούν, επίδοση που αποτελεί μέχρι και σήμερα ατομικό της ρεκόρ.

Την ερχόμενη Τετάρτη (31/5) στην 18η στάση της διοργάνωσης η "χάλκινη" πρωταθλήτρια Ευρώπης του Βελιγραδίου θα επιδιώξει να επαναλάβει μια ανάλογη εμφάνιση και να ξεσηκώσει τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του "Στέλιος Κυριακίδης".

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος μήκος και τριπλούν θα γίνουν ταυτόχρονα. Οι διοργανωτές κατάφεραν με την απόφαση τους αυτή να κεντρίσουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των φίλων στις εξέδρες.

Φέτος στη Φιλοθέη εκτός από την Παπαχρήστου θα είναι άλλη μία σπουδαία κυρία του αγωνίσματος, η Ολγα Σαλαντούχα. Η Ουκρανή αθλήτρια διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, με μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Η Σαλαντούχα έχει ατομικό ρεκόρ 14,99 μ., ενώ φέτος έχει «προσγειωθεί» στα 14,01 μέτρα. Μαζί της θα έρθει μία ακόμη εξαιρετική 22χρονη αθλήτρια η άλτρια του μήκους Μαρίνα Μπεχ με ατομικό ρεκόρ 6,93 μ. και φετινό 6,71 μέτρα. Η Ουκρανή είναι ανερχόμενη και ευελπιστεί πως το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνο και νωρίτερα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ.

Η Λίλη Αλεξούλη θα έχει την ευκαιρία για άλματα πάνω από τα 6,50 μ., σε ένα στάδιο, όπου έχει καλές αναμνήσεις. Η Αντριάνα Γράβαλου προέρχεται από το 6,29 μ. της Καλαμάτας, επίδοση που είναι σε θέση να απειλήσει στο Gala της Φιλοθέης. Στον αγώνα θα πάρει μέρος και η αθλήτρια του συλλόγου Στεφανία Πισκοπάνη.

Εξάλλου, την Δευτέρα 29/5 στις 12.00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης» (Καλλιγά 77, Φιλοθέη) θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου για το 18ο Filothei Women Gala.

Το παρών θα δώσει η "χρυσή" ολυμπιονίκης του Ρίο Κατερίνα Στεφανίδη, που θα είναι και το μεγάλο όνομα της διοργάνωσης. Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία και των υπολοίπων αθλητριών της Βούλας Παπαχρήστου, της Ελισάβετ Πεσιρίδου, της Λίλης Αλεξούλη και της Ιωάννας Ζάκκα.

Το 18ο filothei Women Gala διοργανώνεται από τον ΑΟ Φιλοθέης, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και την άδεια του ΣΕΓΑΣ. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η Stoiximan.gr, χορηγός η Amstel free και υποστηρικτές οι Adidas και SOKKIA Hellas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ