ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Προκρίθηκε η Μπελιμπασάκη

Λονδίνο 2017: Προκρίθηκε η Μπελιμπασάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μαρία Μπελιμπασάκη με χρόνο 23.16 τερμάτισε στην τρίτη θέση της πρώτης προκριματικής σειράς των 200μ. και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου του Λονδίνου.

Στα ημιτελικά των 200μ. προκρίθηκε η Μαρία Μπελιμπασάκη. Η Ελληνίδα σπρίντερ τερμάτισε στην τρίτη θέση της πρώτης προκριματικής σειράς των 200μ με χρόνο 23.16 και πήρε απευθείας το εισιτήριο για τον ημιτελικό της Πέμπτης (10/08, 23.05).

Η Ελληνίδα σπρίντερ πήγε στη διοργάνωση με καλύτερη επίδοση στα 23 δευτερόλεπτα και έτσι είχε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο στη σειρά της.

Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να επαναλάβει έναν ανάλογη επίδοση για να πάρει την πρόκριση. Η Μπελιμπασάκη μπήκε πέμπτη στα τελευταία 100μ., όμως με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο τέλος προσπέρασε τόσο την Τζόρνταν Γουίλιαμς (Τζαμάικα) όσο και την Μπιάνκα Γουίλιαμς (Μεγάλη Βρετανία) για να πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά. Συνολικά η Μπελιμπασάκη σημείωσε τον 14ο χρόνο από τις αθλήτριες που έτρεξαν στα προκριματικά.

Πρώτη με χαρακτηριστική άνεση τερμάτισε η Ντάφνι Σχίπερς (Ολλανδία) με 22.63 κάνοντας παράλληλα και τον ταχύτερο χρόνο στα προκριματικά, ενώ δεύτερη ήταν η Τίνια Γκάιδερ από τις Μπαχάμες με 22.98.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της σειράς:

Λονδίνο 2017: Προκρίθηκε η Μπελιμπασάκη

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ