ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Κυριαζής: "Είμαι πολύ κοντά με τους μεγάλους αθλητές"

ËÏÍÄÉÍÏ / ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ 2017 (Pixathlon / Eurokinissi Sports)
ËÏÍÄÉÍÏ / ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ 2017 (Pixathlon / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κυριαζής ήρθε έκτος στον τελικό του ακοντισμού με βολή στα 84 μέτρα και 52 εκατοστά. Τι δήλωσε μετά τον αγώνα του και ποιος είναι ο στόχος του για το μέλλον.

Αν και μόλις 21 ετών, ο Γιάννης Κυριαζής πήγε σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο και κατάφερε να περάσει στον τελικό και να καταλάβει την έκτη θέση με καλύτερη βολή 84 μέτρα και 52 εκατοστά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε ότι έχει μέλλον μπροστά του και πως με σκληρή δουλειά θα καταφέρει να βρεθεί δίπλα στα κορυφαία ονόματα και να διεκδικεί μετάλλια στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις. Στην αγγλική πρωτεύουσα πήρε το βάπτισμα του πυρός.

"Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, είμαι ευχαριστημένος, ωστόσο ξέρω πως θα μπορούσα να πάω και καλύτερα.Σε αγώνες σαν αυτούς υπάρχει αρκετή πίεση, η τεχνική στο ακόντιο έχει πολλές λεπτομέρειες και σήμερα είχα λίγο άγχος και δεν πήγε όσο καλά θα ήθελα.

Είμαι πολύ κοντά με τους μεγάλους αθλητές, στόχος είναι να βελτιώσω κάποια πράγματα στην τεχνικής, για να μπορώ να λειτουργώ καλύτερα υπό πίεση.

Βασικός στόχος για το μέλλον είναι να σταθεροποιηθώ σε βολές πάνω από τα 85 μ. για να μπορώ να είμαι σε τελικούς μεγάλων διοργανώσεων και γιατί όχι να διεκδικήσω και ένα μετάλλιο σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ή στους Ολυμπιακούς Αγώνες", ανέφερε ο Κυριαζής.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Βέτερ (Γερμανία) 89,89 μ.

Βάντλείχ (Τσεχία) 89,73 μ.

Φρίντριχ (Τσεχία) 88,32 μ.

Ρόλερ (Γερμανία) 88,26 μ.

Πιτκαμάκι (Φινλανδία) 86,94 μ.

Κυριαζής (Ελλάδα) 84,52 μ.

Γουάλκοτ (Τρίνιταντ) 84,48 μ.

Χόφμαν (Γερμανία) 83,98 μ.

Κρουκόβσκι (Πολωνία) 82,01 μ.

Μαγκούρ (Κατάρ) 81,77 μ.

Κιρτ (Εσθονία) 80,48 μ.

Σινγκ (Ινδία) 80,02 μ.

Γιέγκο (Κένυα) 76,29 μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ