ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Ξανά εκτός τελικού η Λιτλ

United States' Shamier Little competes in a Women's 400m hurdles heat during the World Athletics Championships in London Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Λιτλ (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Σάμι Λιτλ πήγε με τον καλύτερο χρόνο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, ωστόσο έμεινε εκτός τελικού στα 400μ. με εμπόδια. Εύκολα τα άλλα φαβορί.

Ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικές σειρές στα 400μ. με εμπόδια και η Σάμι Λιτλ δεν μπόρεσε σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Η 22χρονη Αμερικανίδα πήγε στο Λονδίνο έχοντας την καλύτερη επίδοση από όσες συμμετείχαν ωστόσο πάλι έμεινε από δυνάμεις.

Η Σάμι Λιτλ ξεκίνησε δυναμικά την κούρσα στην πρώτη ημιτελική σειρά, όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό και τελικά τερμάτισε στην τέταρτη θέση με χρόνο 55.76μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πήγε έχοντας ως καλύτερη επίδοση φέτος (αποτελεί και ατομικό ρεκόρ) το 52.75, δηλαδή ο χρόνος της στην ημιτελική σειρά ήταν τρία δευτερόλεπτα πιο αργός. Στην αντίπερα όχθη η Σουζάνα Χεϊνόβα (Τσεχία) τερμάτισε πρώτη στη σειρά με 54.59 κάνοντας παράλληλα και τον καλύτερο χρόνο από όλες τις προκριματικές σειρές.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (10/8) στις 23.35.

Οι οκτώ που προκρίθηκαν στον τελικό των 400μ.

Λονδίνο 2017: Ξανά εκτός τελικού η Λιτλ

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ