ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Φωνάζουν για τη μεγάλη καθυστέρηση οι Τζαμαϊκανοί στα 4Χ100!

Λονδίνο 2017: Φωνάζουν για τη μεγάλη καθυστέρηση οι Τζαμαϊκανοί στα 4Χ100!

Στους διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Λονδίνο ρίχνουν οι Τζαμαϊκανοί το φταίξιμο για τον τραυματισμό του Γιουσέιν Μπολτ. Διαβάστε τι τους καταλογίζουν.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο αποτέλεσε το κύκνειο άσμα στην τεράστια καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός πήγε στην αγγλική πρωτεύουσα για μια τελευταία παράσταση, αλλά δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε και έκλεισε την πορεία του με τρόπο που δεν επιθυμούσε.

Και αν το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ήταν... υποφερτό, το γεγονός ότι δεν τερμάτισε καν στο 100άρι του στην σκυταλοδρομία, μένοντας από κράμπα, όπως είπε και ο γιατρός της Τζαμάικα, ήταν ο απόλυτος εφιάλτης και είναι σίγουρο πως δεν το είχε καν στο μυαλό του πριν πάει στο Λονδίνο. Oτι μια κράμπα θα στιγμάτιζε το φινάλε του.

Ο Γιοχάν Μπλέικ ήταν αυτός που έδινε την σκυτάλη στον 31χρονο και έκανε δηλώσεις μετά την κούρσα, αφήνοντας αιχμές για τους διοργανωτές και την μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε μέχρι την έναρξη του τελικού στα 4Χ100.

"Μας κρατάνε αρκετή ώρα στο δωμάτιο αναμονής . Ο Γιουσέιν ήταν πολύ κρύος. Βασικά μου είπε: 'Γιόχαν, αυτό που γίνεται είναι τρελό. Σαράντα λεπτά και δυο απονομές μεταλλίων πριν την κούρσα μας'.

Κάναμε ζέσταμα και απλά περιμέναμε. Συνέχεια και συνέχεια. Μετά είδαμε ένα πραγματικό μύθο, έναν πρωταθλητή να βγαίνει εκεί έξω και να παλεύει έτσι", ανέφερε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ.

Υπήρξαν και άλλοι συναθλητές του Μπολτ, που ήταν αρκετά ενοχλημένοι με το ότι υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση λόγω των μεταλλίων που δόθηκαν πριν την τελευταία κούρσα του.

Βέβαια, η καθυστέρηση αφορούσε όλες τις χώρες, όχι μόνο την Τζαμάικα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ