ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Εκτός τελικού στο μήκος ο Τεντόγλου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI EUROKINISSI

Η πρώτη γεύση του Μίλτου Τεντόγλου από Παγκόσμια Πρωταθλήματα έληξε πρόωρα, στα προκριματικά του μήκους στο Λονδίνο, αφού το 7,79μ. δεν ήταν αρκετό για το "εισιτήριο" του τελικού.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο και με καλύτερο άλμα στα 7,79μ., αποκλείστηκε στα προκριματικά του μήκους με τη 19η θέση στο σύνολο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, ο οποίος πήγε στην αγγλική πρωτεύουσα με την 7η καλύτερη επίδοση φέτος (8,30μ.) έκανε πρώτη προσπάθεια στα 7,70μ., την ώρα που το όριο για τον τελικό ήταν τα 8,05μ. Η δεύτερη προσπάθεια ήταν και η κορυφαία του, ενώ το τρίτο άλμα ήταν άκυρο, με συνέπεια να μην καταφέρει να διεκδικήσει είσοδο στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο κορυφαίος άλτης του κόσμου, Λούβο Μανιόνκα, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό στο γόνατο έδειξε σε καλή κατάσταση, καθώς στο πρώτο άλμα του "προσγειώθηκε" στα 8,12μ.. Σε καλή κατάσταση έδειξε και ο Μάικελ Μάσο (Κούβα), που πήδηξε στα 8,15μ., αλλά και ο δεύτερος κορυφαίος φέτος στον κόσμο, βάση επίδοσης, ο Ρούσαν Σαμάι (8,14μ.).

Στον τελικό προκρίθηκε και ο Ρώσος Αλεξάντερ Μένκοφ με 8,07μ., που επέστρεψε στη διοργάνωση ως ανεξάρτητος. Έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση του ολυμπιονίκη του Ρίο, Τζεφ Χέντερσον, που με 7,84μ. έμεινε εκτός συνέχειας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ