ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Εκτός τελικού ο Τσάκωνας

Greece's Likourgos-Stefanos Tsakonas looks at his time after a mens 200m semifinal at the World Athletics Championships at the Bird's Nest stadium in Beijing, Wednesday, Aug. 26, 2015. (AP Photo/David J. Phillip)
Greece's Likourgos-Stefanos Tsakonas looks at his time after a mens 200m semifinal at the World Athletics Championships at the Bird's Nest stadium in Beijing, Wednesday, Aug. 26, 2015. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Ο Λυκούργος Τσάκωνας τερμάτισε έκτος στην τρίτη ημιτελική σειρά των 200μ. με χρόνο 20.73 και έμεινε εκτός τελικού. Έμειναν έξω ο Μπλέικ και ο Λεμέτρ!

Δεν κατάφερε να κάνει την κούρσα που θα ήθελε στον ημιτελικό των 200μ. ο Λυκούργος Τσάκωνας και έμεινε εκτός τελικού. Ο Έλληνας σπρίντερ τερμάτισε έκτος στην τρίτη σειρά με χρόνο 20.73.

Συνολικά, ο Τσάκωνας κατέλαβε με το συγκεκριμένο χρόνο την 21η θέση στα 200μ.

Αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισης του ο Έλληνας πρωταθλητής τόνισε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ: "Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου. Δεν έκανα αυτό που ήθελα ή καλύτερα αυτό που είχα στο μυαλό μου να κάνω. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Οι καιρικές συνθήκες είναι ίδιες για όλους". Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τσάκωνας είχε φέτος καλύτερη επίδοση στα 20.33, ενώ το ατομικό του ρεκόρ είναι 20.08.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι στην τρίτη σειρά ο Ραμίλ Γκουλίεβ (Τουρκία) ήταν ο νικητής με 20.17 και τον ακολούθησε ο Άμερ Γουέμπ (ΗΠΑ) με 20.22. Οριακά εντός τελικού βρέθηκε ο Φαν Νίκερκ ο οποίος τερμάτισε τρίτος με 20.28 και μπήκε ως δεύτερος επιλαχών βάσει του χρόνου του. Στην ίδια σειρά εκτός τελικού έμεινε ο Κριστόφ Λεμέτρ αφού τερμάτισε τέταρτος με 20.30.

Στη δεύτερη σειρά ο Τζέρεμ Ρίτσαρντς από τον Τρινιντάντ και Τομπάγκο ήταν εντυπωσιακός και με χαρακτηριστική άνεση πήρε τη νίκη με 20.14, ενώ δεύτερος ήταν ο Ιάπωνας Αμπντούλ Χακίμ Σάνι Μπράουν με 20.43.

Διαβάστε τι έγινε στην πρώτη σειρά εδώ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον προκριματικό των 200μ.

Λονδίνο 2017: Εκτός τελικού ο Τσάκωνας

Photo credits: AP Photo/David J. Phillip

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ