ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Εκτός τελικού η Γουίλιαμς στα 100μ με εμπόδια

Jamaica's Danielle Williams sits on track after winning her women's 100-meter hurdles semifinal heat during the World Athletics Championships in London Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Jamaica's Danielle Williams sits on track after winning her women's 100-meter hurdles semifinal heat during the World Athletics Championships in London Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Χωρίς την Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015 θα διεξαχθεί ο τελικός των 100μ. με εμπόδια αφού η Ντανιέλε Γουίλιαμς αποκλείστηκε. Πέρασε ως πρώτη η Σάλι Πίρσον.

Δύο ήταν τα πρόσωπα των ημιτελικών σειρών στα 100μ. με εμπόδια των γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Λονδίνο. Το ένα ήταν η Ντανιέλε Γουίλιαμς και το δεύτερο η Σάλι Πίρσον.

Η πρώτη έμεινε εκτός τελικού αφού βρήκε στο πρώτο εμπόδιο και έχασε το ρυθμό της. Έτσι ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 13.14 και έμεινε εκτός συνέχειας.

Μία από τις υποψήφιες για να διαδεχθούν την Τζαμαϊκανή στην κορυφή του κόσμου είναι η Σάλι Πίρσον. Η Αυστραλή θυμίζοντας την αθλήτρια που σάρωσε τα μετάλλια από το 2011 μέχρι και το 2014 και με 12.53 έκανε τον καλύτερο χρόνο των ημιτελικών.

Οι Αμερικανίδες Νέλσον, Μάνινγκ και Άλι αναμένεται να είναι οι αντίπαλες της στη μάχη για το χρυσό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Λονδίνο 2017: Εκτός τελικού η Γουίλιαμς στα 100μ με εμπόδια

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ