ΣΤΙΒΟΣ

Λονδίνο 2017: Αποκλείστηκε η Γκούσιν

Λονδίνο 2017: Αποκλείστηκε η Γκούσιν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Τατιάνα Γκούσιν ολοκλήρωσε τον αγώνα της στον προκριματικό του ύψους με 1,85μ. και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να μπει στον τελικό του ύψους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα η Τατιάνα Γκούσιν. Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο 1.85μ.

Ξεκίνησε τον αγώνα της από το 1.80 το οποίο πέρασε με τη δεύτερη της προσπάθεια, ενώ το 1.85μ. το πέρασε με την τρίτη. Στη συνέχεια είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στο 1.89μ. Να υπενθυμίσουμε ότι η Γκούσιν πήγε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα έχοντας ατομικό ρεκόρ στο 1.91μ.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, που στη διάρκεια της περσινής σεζόν ξεπέρασε δυο φορές το 1,91 μ. πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρόβλημα τραυματισμού στις κνήμες, το οποίο και θα επιδιώξει να ξεπεράσει προκειμένου να επιστρέψει την επόμενη χρονιά ακόμη δυνατότερη.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα αποτελέσματα του προκριματικού αξίζει να αναφέρουμε ότι καμία αθλήτρια από αυτές που πήραν την πρόκριση στον τελικό δεν χρειάστηκε να ξεπεράσει το όριο του 1,94μ. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι ότι μόλις δώδεκα αθλήτριες πέρασαν το 1,92μ. και έτσι δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί ο προκριματικός.

Αναλυτικά η δωδεκάδα του τελικού:

Λονδίνο 2017: Αποκλείστηκε η Γκούσιν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ