ΣΤΙΒΟΣ

Ξεμούδιασμα και δοκιμές για την Αναγνωστοπούλου στο Βερολίνο

Ξεμούδιασμα και δοκιμές για την Αναγνωστοπούλου στο Βερολίνο
EUROKINISSI

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου είχε προσπάθεια στα 53,24μ. στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για το 2018.

Την προετοιμασία της στο Βερολίνο πραγματοποιεί η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, που είχε την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες δοκιμές ενόψει της νέας χρονιάς.

Η αθλήτρια του Γιάννη Δόνδωρου συμμετείχε σε προπονητικούς αγώνες, που έγιναν στο Βερολίνο και έστειλε το δίσκο στα 53,24 μέτρα. Το σημαντικότερο όμως για εκείνη είναι ότι είχε την ευκαιρία να δει πως εφαρμόζονται στην πράξη οι αλλαγές τις οποίες έχει κάνει από την αρχή της σεζόν.

"Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές και κάποιες διορθώσεις τις οποίες η Κρίστυ έχει καταφέρει να αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό. Η προετοιμασία της έχει πάει πολύ καλά και νομίζω πως είναι σε θέση να ρίξει αρκετά μέτρα. Θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα στις 31 του μηνός και υπάρχει μια πιθανότητα να επιστρέψουμε και πάλι στο Βερολίνο στις 10 Φεβρουαρίου, προκειμένου να συμμετάσχουμε σε έναν ακόμη αγώνα", είπε ο Γιάννης Δόνδωρος, ο οποίος έχει προγραμματίσει άλλη μία προετοιμασία για την αθλήτρια του, στα μέσα Φεβρουαρίου στην Κύπρο.

Η Αναγνωστοπούλου, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ 61,53 μ., θα κυνηγήσει στη διάρκεια της σεζόν, όχι μόνο να βελτιώσει αυτή την επίδοση, αλλά και να διακριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ