ΣΤΙΒΟΣ

Ξεκίνησε προπονήσεις ενόψει Ντόρτμουντ ο Μπολτ

Jamaica's Usain Bolt gestures to the crowd during a victory lap to mark his athletics career during the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/David J. Phillip)
Μπολτ (AP Photo/David J. Phillip) AP

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποφάσισε να αφήσει τις διακοπές του και άρχισε προετοιμασία ενόψει του δοκιμαστικού του στην Ντόρτμουντ τον ερχόμενο Μάρτιο.

Αφού ξεκουράστηκε για περίπου 6 μήνες κάνοντας το γύρο του κόσμου, απολαμβάνοντας τις ανέσεις πολλών πολυτελών ξενοδοχείων σε όλες τις μεγαλουπόλεις και μιλώντας σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά σόου ο Γιουσέιν Μπολτ αποφάσισε να ξεσκουριάσει.

Ο Τζαμαϊκανός θρύλος των σπριντ ανέβασε ένα βίντεο σε όλους τους επίσημους λογαριασμούς του που τον δείχνει να προπονείται.

Φυσικά, όλοι έσπευσαν αμέσως να συνδέσουν τις προπονήσεις του με τα δοκιμαστικά που θα περάσει τον ερχόμενο Μάρτιο στην Ντόρτμουντ. Ο Τζαμαϊκανός θα κυνηγήσει το όνειρο του να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο και η αρχή θα γίνει από τη γερμανική ομάδα.

Βέβαια, υπάρχει πάντοτε και ο Γκάτλιν ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Μπολτ θα επιστρέψει στους στίβους ενόψει του Τόκιο με στόχο να πάρει και άλλα χρυσά μετάλλια.

Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζαμαϊκανός άρχισε και πάλι τις προπονήσεις.

Photo credits: AP Photo/David J. Phillip

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ