ΣΤΙΒΟΣ

Ξεκίνημα με 25η θέση για την Υφαντίδου

Ξεκίνημα με 25η θέση για την Υφαντίδου
INTIME SPORTS

Η Σοφία Υφαντίδου ήταν η πρώτη ελληνική συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου, καθώς συμμετείχε στα δύο πρώτα αγωνίσματα του επτάθλου, όπου βρίσκεται προς το παρόν στην 25η θέση

Με τη Σοφία Υφαντίδου να είναι η πρώτη -χρονικά- αθλήτρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα, ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο. Η Ελληνίδα επταθλήτρια, αγωνίστηκε το πρωί του Σαββάτου στα δύο πρώτα αγωνίσματα και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 25η θέση.

Αρχικά, στα 100μ εμπόδια, τερμάτισε σε χρόνο 13.77, που ήταν η καλύτερη φετινή της επίδοση και της απέφερε 1011 βαθμούς. Καλύτερη επίδοση για την τρέχουσα σεζόν πραγματοποίησε και στο ύψος, όπου με 1.68 συγκέντρωσε 830 βαθμούς, φτάνοντας τους 1841 στο σύνολο. Στην κορυφή βρίσκεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2009 και χρυσή Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Τζέσικα Ίνις-Χιλ με 2192 βαθμούς, ενώ μία άλλη Βρετανή, η Καταρίνα Τζόνσον-Τόμπσον, την ακολουθεί κατά πόδας, καθώς απέχει μόλις 30 βαθμούς από την πρωτοπόρο. Τρίτη είναι η Ολλανδή Νάντινε Φίσερ με 2131 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ