ΣΤΙΒΟΣ

Ξεκινάει από τη Νέα Υόρκη η Στεφανίδη

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη ολοκλήρωσε τον προγραμματισμό της για τη σεζόν στον κλειστό στίβο με την πρεμιέρα της να γίνεται στη Νέα Υόρκη.

Τον προγραμματισμό της για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου έκανε ήδη η Κατερίνα Στεφανίδη και σε αυτόν περιλαμβάνονται πέντε εμφανίσεις πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Μπέρμιγχαμ (1-4/3/18).

Η κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ στον κόσμο και μια από τις σταρ των τελευταίων ετών στον παγκόσμιο στίβο, αποφάσισε φέτος να μεταφέρει το ντεμπούτο της τον Φεβρουαρίου, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιάς, που ξεκίναγε τη σεζόν τον Ιανουάριο. Η αθλήτρια έχει ήδη κλείσει μια θέση στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης, που είναι προγραμματισμό στις 3 Φεβρουαρίου.

Λίγες ημέρες αργότερα η "χρυσή" ολυμπιονίκης του Ριο, θα πάρει το δρόμο για την Ευρώπη, προκειμένου να κάνει τους υπόλοιπους αγώνες της. Έτσι στις 7 Φεβρουαρίου θα αγωνιστεί στο Παρίσι, στις 11 στη Ρουέν και στις 17 στο Indoor tour της IAAF στη Γλασκόβη. Η αθλήτρια του Μίτς Κρίερ, ίσως κάνει έναν αγώνα και τον Ιανουάριο, κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της προετοιμασίας της.

Η 27χρονη έχει ήδη αναδειχθεί κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης για το 2017, ενώ είναι φαβορί και για τον τίτλο της κορυφαίας στον κόσμο, ανακοίνωση που θα γίνει στη γιορτή της IAAF στις 24 Νοεμβρίου στο Μονακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ