ΣΤΙΒΟΣ

Ξανά πρώτη η Στεφανίδη!

Ξανά πρώτη η Στεφανίδη!

Η Κατερίνα Στεφανίδη με 4,75μ. ήταν η νικήτρια και στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ και πλησίασε κι άλλο στην κορυφή της κατάταξης του επί κοντώ.

Τσακωμένη με την ήττα είναι η Κατερίνα Στεφανίδη που εξακολουθεί να είναι αήττητη φέτος στον ανοικτό στίβο έχοντας το εντυπωσιακό 12/12. Αυτή τη φορά επικράτησε στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ με επίδοση 4,75μ. στο επί κοντώ.

Η κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο ξεκίνησε τις προσπάθειες της από τα 4,61μ. ύψος που πέρασε με την πρώτη.

Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4,68μ. με την Στεφανίδη να τον περνά με τη δεύτερη όπως και στα 4,75μ. Στη συνέχεια άφησε τα 4,82 και είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4,88μ. Για να γίνει αντιληπτή η ευκολία με την οποία πήρε τη νίκη και πάλι η Κατερίνα Στεφανίδη αρκεί να πούμε ότι όλες οι υπόλοιπες αντίπαλες της έμειναν στο 4,61μ.! Δεύτερη λόγω καλύτερων προσπαθειών ήταν η Βρετανίδα, Χόλι Μπράντσοου και τρίτη η Μικαέλα Μέγιερ.

Με αυτή τη νίκη της η Στεφανίδη μείωσε τη διαφορά της από την Σίλβα στους δύο βαθμούς στην βαθμολογία του Diamond League. Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια έχει 32 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες με ισάριθμες νίκες, ενώ στην κορυφή είναι η Κουβανή με 36 βαθμούς σε έξι αγώνες. Πλέον, απομένουν ο αγώνας στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης και ο τελικός στις Βρυξέλλες όπου και θα κριθούν όλα με την Στεφανίδη να είναι το απόλυτο φαβορί για την κορυφή και εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ