ΣΤΙΒΟΣ

Κοντονής: "Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα στίβου και στον Ιακωβάκη"

Κοντονής: "Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα στίβου και στον Ιακωβάκη"
INTIME SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα στίβου για την άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα και απένειμε τα εύσημα ιδιαίτερα στον Περικλή Ιακωβάκη ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, έκανε την κάτωθι δήλωση σχετικά με την επιτυχία της Εθνικής μας ομάδα στίβου να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Στίβου.

«Παρακολούθησα από κοντά την τεράστια προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών της εθνικής ομάδας στίβου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Εθνική μας πέτυχε τον στόχο της κι ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη διοργάνωση, καθώς και να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον Περικλή Ιακωβάκη για την τελευταία κούρσα της καριέρας του. Τέτοιοι αθλητές, συνεπείς, εργατικοί και σεμνοί αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τη νεολαία μας. Και πάλι μπράβο σε όλους, καθώς και στους διοργανωτές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ