ΣΤΙΒΟΣ

"Κοιτάζει" στον κλειστό η Κοκλώνη

"Κοιτάζει" στον κλειστό η Κοκλώνη
INTIME SPORTS

Η 33χρονη Γεωργία Κοκλώνη έχει βάλει στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στον κλειστό στίβο. Η συμβουλή της προς τις νεότερες συναθλήτριες της στη σκυταλοδρομία 4χ100μ.

Το μακρινό 2000 έκανε τα πρώτα της βήματα με την ομάδα των γυναικών και από τότε μέχρι σήμερα κατάφερε να φτιάξει ένα "γεμάτο" με διακρίσεις βιογραφικό.

Η Γεωργία Κοκλώνη παραμένει έως και σήμερα ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του ελληνικού στίβου. Στην υπόθεση "σκυτάλη" δεν πρόσφερε μόνο την αγωνιστική της ικανότητα, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία της. Τα κορίτσια της 4Χ100 μ. έχασαν οριακά τη συμμετοχή τους στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ωστόσο έδειξαν πως έχουν μέλλον.

" Εγώ αργά ή γρήγορα θα σταματήσω τον αθλητισμό, η ομάδα όμως έχει μέλλον. Τα κορίτσια πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν ομαδικά και να έχουν στο μυαλό τους πως η σκυτάλη είναι ο ιδανικός τρόπος για εκείνες να σταθούν με αξιοπρέπεια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 θα είναι νομίζω ιδανική ευκαιρία ακόμη και για διάκριση", είπε η Κοκλώνη και συμπλήρωσε για τους φετινούς της στόχους: "Εδώ και μία εβδομάδα έχω ξεκινήσει την προετοιμασία μου για την επόμενη σεζόν. Φετινός στόχος είναι να μπω στον κλειστό. Δεν είναι όμως εύκολο να τα καταφέρω και σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες που θα έχουμε στη Λάρισα. Εννοείται πως κάποιο διάστημα θα βρίσκομαι και στην Αθήνα, προκειμένου να γυμναστώ κι εκεί".

Η αθλήτρια του Δημήτρη Φιλίνδρα δεν ενδιαφέρεται μόνο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, αλλά και για το Παγκόσμιο ανοιχτού. "Νομίζω πως η ομάδα 4Χ100 μ. μπορεί να τρέξει στο Πεκίνο κι εκεί να έχει μια καλή παρουσία. Αναμφίβολα το καλοκαίρι η προσοχή θα πέσει και στη σκυτάλη κι όχι μόνο στο ατομικό", κατέληξε.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ