ΣΤΙΒΟΣ

Καραλής: "Είμαι Έλληνας, τίποτα δεν μπορεί να με αγοράσει"

Καραλής: "Είμαι Έλληνας, τίποτα δεν μπορεί να με αγοράσει"

Ο Εμμανουήλ Καραλής τοποθετήθηκε για το προ διετίας "φλερτ" με το Κατάρ δίνοντας μία αποστομωτική απάντηση σε όσους σκεφτούν να του προτείνουν να αλλάξει υπηκοότητα. Το παρασκήνιο της πρότασης από το Κατάρ. (VIDEO)

Πριν από περίπου δέκα ημέρες ο Εμμανουήλ Καραλής είχε παραχωρήσει μία μεγάλη συνέντευξη στο Sport24.gr και στο οποίο είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την αγάπη για την Ελλάδα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων είχε πει ότι η χαρά του για την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν διπλή αφού έκανε για πρώτη φορά μία μεγάλη επίδοση εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Ο 18χρονος επικοντιστής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "ΣΚΑΙ" και στην εκπομπή "GOAL χωρίς σύνορα" κλήθηκε να μιλήσει για μία παλιά υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για την πρόταση που είχε το 2016 από το Κατάρ τονίζοντας: "Δεν σκέφτηκα ποτέ να εγκαταλείψω την Ελλάδα. Είμαι Έλληνας και τίποτα δεν μπορεί να με… αγοράσει".

Δείτε όλη τη συνέντευξη του:

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ

Τι είχε γίνει το 2016 με τον Εμμανουήλ Καραλή; Στις 20 Νοεμβρίου ο 16χρονος τότε αθλητής είχε μεταβεί στο Ντουμπάι όπου στο πλαίσιο του Gala της Βαλκανικής Ενωσης πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου αθλητή των Βαλκανίων. Τότε λοιπόν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας στίβου του Κατάρ του πρότειναν μία αθλητική υποτροφία, η οποία και θα ισοδυναμούσε με την δυνατότητα του να πάρει και την υπηκοότητα της χώρας.

Η απάντηση βέβαια είχε δοθεί και μέσα από τις δηλώσεις που είχε κάνει τότε ο 16χρονος Εμμανουήλ Καραλής κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου του. Τι είχε δηλώσει τότε; " Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Είναι τιμή μου που είμαι Έλληνας" είχε πει μεταξύ άλλων.

Δείτε τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά τη βράβευσή του

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ