ΣΤΙΒΟΣ

Καλές επιδόσεις στον Άγιο Κοσμά

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Σίφουνας" Σπανουδάκη στα 100μ., ξεκίνημα για την Παπαχρήστου στο μήκος, καλές επιδόσεις στον Άγιο Κοσμά στον έκτο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος. Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη.

Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν χθες (29/4) στον έκτο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ήταν από τα πρόσωπα του απογεύματος, καθώς διένυσε τα 100μ. στον προκριματικό του αγωνίσματος σε 11.47 (-0,2), επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και την φέρνει στην 11η θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα, μαζί με την Μαρίνα Βαρσαμίδου. Η Σπανουδάκη ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στην κνήμη με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στις προπονήσεις.

Η 23χρονη, πλέον, στρέφει την προσοχή της στα 200μ., αγώνισμα στο οποίο έριξε φέτος την προσοχή της, με στόχο ακόμη και τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η πρώτη της εμφάνιση στην απόσταση θα γίνει στις 26 του μηνός, στο μίτινγκ "Δρόμεια 2018". Η αθλήτρια στον τελικό του αγωνίσματος επέλεξε να κάνει μια χαλαρή κούρσα και τερμάτισε πρώτη σε 12.03. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στον προκριματικό του αγωνίσματος η 16χρονη, Λυδια Κριμιτσά, που τερμάτισε σε 12.51, όπως και η νεάνιδα, Εμμανουέλα Καρυάμπα, που σημείωσε 12.66.

Η Βούλα Παπαχρήστου προέρχεται από βαρύ πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να δώσει το παρών στον Αγιο Κοσμά, προκειμένου να πάρει μέρος στο μήκος. Η αθλήτρια "προσγειώθηκε" στα 6,14 μ. (-0,7), σε έναν αγώνα προετοιμασίας ενόψει των εμφανίσεων της στο τριπλούν. Η "χάλκινη" πρωταθλήτρια Ευρώπης, πριν δύο χρόνια στο Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ έκανε μόλις δύο άλματα - στο πρώτο 5,99 μ. - κι έπειτα ολοκλήρωσε τον αγώνα της στην πρώτη θέση.. Η νεάνιδα Αναστασία Σαρλάνη ήταν δεύτερη στο μήκος με 5,71 μ. (-0,5).

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έκανε ντεμπούτο στα 100 μ. εμπ. με 13.65 (-1,1) και πλέον ετοιμάζεται για το μίτινγκ "Χανιά 2018", με στόχο μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της. Σταθερή εμφάνιση για την Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που ήταν πρώτη στη δισκοβολία με 58,41 μ., μία εβδμάδα από τον πρώτο δυνατό της αγώνα στη σεζόν, στο φεστιβάλ "Μανώλης Μανωλόπουλος" στην Τρίπολη.

Ο έφηβος Σωτήτης Κομιανός - Γραββάνης ήταν νικητής στα 100 μ. με 10.72, ενώ η Βαγγελιώ Σοφάνη σταθερή αξία στις εντός συνόρων διοργανώσεις έδειξε να επανακάμπτει με βολή στα 15,78 μ. στη σφαιροβολία. Στα 1.500 μ. γυναικών, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου ήταν πρώτη με 4.28.16 και ο Άγγελος Βασιλείου, στο αντίστοιχο αγώνισμα ανδρών με 3.53.31. Ο Χρήστος Κοτίτσας σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας έτρεξε τα 400 μ. σε 48.38 και έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να κυνηγήσει καλές επιδόσεις στα 800 μέτρα. Καλή παρουσία και από τον Κύπριο, Νίκο Φράγκου, που τερμάτισε σε 9.01.71 τα 3.000 μ. στιπλ.

Πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ βρέθηκε η Αριάδνη Αδαμοπούλου, που ήταν νικήτρια στο επί κοντώ με 4,10 μ., ένα μόλις εκατοστό από το ρεκόρ της. Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,20 μέτρα.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή: segas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ