ΣΤΙΒΟΣ

Καλά πλασαρίσματα για Φιλιππίδη και Δουβαλίδη

Καλά πλασαρίσματα για Φιλιππίδη και Δουβαλίδη
INTIME SPORTS

Την τέταρτη θέση στο επί κοντώ και την πέμπτη στα 60μ. εμπόδια κατέκτησαν αντίστοιχα οι Κώστας Φιλιππίδης και Κώστας Δουβαλίδης.

Στην τέταρτη θέση στο επί κοντώ στο μίτινγκ του Λοτζ βρέθηκε ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στον κλειστό στίβο είχε καλύτερη προσπάθεια στα 5,57 μ. κι έπειτα αποτυχημένα άλματα στα 5,67 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου εκεί όπου θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,77 μ., θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Νικητής στον σημερινό αγώνα ήταν ο Πιοτρ Λίσεκ με 5,76 μ., επίδοση που σημείωσε τόσο ο Τιάγκο Μπράζ (Βραζιλία) όσο και ο Μιχάελ Μπάλνερ (Τσεχία).

Ελληνική παρουσία υπήρχε και στα 60 μ. εμπ. με τον Κώστα Δουβαλίδη. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, αφού τερμάτισε δεύτερος με 7.72 στον προκριματικό, έτρεξε στον τελικό όπου ήταν τελικά πέμπτος με 7.72.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έχασε έδαφος στο δεύτερο εμπόδιο και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των προπορευόμενων. Νικητής με 7.52 ήταν ο κορυφαίος φέτος στον κόσμο, Ορλάντο Ορτέγκα (Ισπανία) με 7.52. Δεύτερος με 7.58 ήταν ο Γκρέγκραμ Σουίφτ (Μπαρμπάντος) και τρίτος ο Γιντέλ Κοντρέρας (Ισπανία) με 7.64

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ