ΣΤΙΒΟΣ

Ίτον με... περικεφαλαία

Ίτον με... περικεφαλαία

Όταν είσαι ο πληρέστερος σύγχρονος αθλητής μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις, ακόμα και ένα... κλιματιζόμενο σκούφο για τον ήλιο. Ο Άστον Ίτον εμφανίστηκε στο δέκαθλο, φορώντας ένα πρωτότυπο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τον ίδιο.

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν στο δέκαθλο, ο Άστον Ίτον δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο πληρέστερος αθλητής στον κόσμο τα τελευταία χρόνια αναζητεί οτιδήποτε που θα τον κάνει καλύτερο. Το όνειρο του ήταν να ξεκινάει κάθε αγώνισμα στο δέκαθλο σαν να ήταν το πρώτο. Έτσι ο χορηγός του, η Nike, έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του.

Η Nike και ο Ίτον είχαν ανακοινώσει από τον περασμένο Ιούλιο την ύπαρξη ενός "παγωμενου σκούφου" που θα βοηθούσε τον Ίτον να αντμετωπίζει τη ζέστη και την εξασθένηση κατά τη διάρκεια του επίπονου αγώνα του.

" Το ιδανικό σενάριο θα είναι να αισθάνεσαι πως έχεις ξεκινήσει μόλις σε κάθε αγώνισμα. Όσο αγωνίζεσαι, τόση είναι η φθορά που βιώνεις. Μετά από ερωτήσεις που δεχόμουνα, αναρωτήθηκα "γιατί νιώθει κανείς καλά όταν μετά το τρέξιμο ρίχνει ένα ποτήρι νερό πάνω από το κεφάλι του; Δεν γνωρίζω ποια είναι η δικαιολογία ψυχολογικά, αλλά το γεγονός πως με κάνει να νιώθω καλύτερα, με κάνει να αποδίδω καλύτερα", είχε δηλώσει ο 27χρονος από το Όρεγκον.

Το πρωτότυπο λοιπόν έκανε την εμφάνιση του τα ξημερώματα με τον Ίτον να το φοράει κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων του. Μετά τους αγώνες θα το δοκιμάσει και η γυναίκα του, η Μπριάνι Τίσεν-Ίτον. Η Καναδέζα αθλήτρια δεν το χρειάστηκε για να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο έπταθλο. Ο Ίτον προηγείται στη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση τεσσάρων αγωνισμάτων.

Ίτον με... περικεφαλαία
Ίτον με... περικεφαλαία
Ίτον με... περικεφαλαία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ