ΣΤΙΒΟΣ

Η Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4,71μ. στο Street Event της Ζυρίχης

Η Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4,71μ. στο Street Event της Ζυρίχης

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε μέρος στο Street Event που διοργάνωσαν οι διοργανωτές του Diamond League σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Η Ελληνίδα κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα με καλύτερο άλμα στα 4,71 μέτρα.

Στη Ζυρίχη αγωνίστηκε σήμερα (31/8) η Κατερίνα Στεφανίδη, όμως, αυτή τη φορά σε αγώνα εκτός σταδίου. Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο πήρε μέρος στο Street Event που διοργάνωσαν οι διοργανωτές του Diamond League σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Η Ελληνίδα κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα με καλύτερο άλμα στα 4,71 μέτρα.

Η 26χρονη ξεκίνησε το αγώνα της στα 4,61 μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια, συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,71 μ. κι έπειτα άφησε τα 4,76 μ. για να κάνει τρία αποτυχημένα άλματα στα 4,81 μέτρα.

Νικήτρια του αγώνα με 4,76 μ. ήταν η Χόλι Μπράντσοου (Μ. Βρετανία), που ξεπέρασε τα 4,76 μ. και δεύτερη με το ίδιο ύψος η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ).

Την Πέμπτη (1/9) θα γίνει στη Ζυρίχη ο πρώτος τελικός της σειράς αγώνων, ενώ τα κορίτσια του επί κοντώ θα αγωνιστούν στο δεύτερο τελικό της διοργάνωσης, στις 9 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες εκεί όπου η Ελληνίδα θα κατακτήσει και τυπικά το διαμάντι της φετινής χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ