ΣΤΙΒΟΣ

Η Στεφανίδη ετοιμάζεται για μια νέα επιτυχημένη σεζόν!

Greece's Ekaterini Stefanidi blows a kiss during the ceremony after she was awarded the gold medal for the women's pole vault final during the World Athletics Championships in London Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Στεφανίδη (AP Photo/Alastair Grant) AP

Έτοιμη να ξεκινήσει τους αγώνες της στη θερινή σεζόν είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, που θα κάνει ντεμπούτο στο Diamond League της Ντόχα στις 4 Μαΐου.

Έτοιμη να ξεκινήσει τους αγώνες της στη θερινή σεζόν είναι η Κατερίνα Στεφανίδη, που θα κάνει ντεμπούτο στο Diamond League της Ντόχα στις 4 Μαΐου. Η "χάλκινη" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Μπέρμιγχαμ, στη διάρκεια του κλειστού ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον μηριαίο, που σταδιακά αρχίζουν και υποχωρούν με τη βοήθεια ειδικού ασκησιολογίου που ακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

"Το πρόβλημα έχει βελτιωθεί και πιστεύω πως μέχρι την Ντόχα θα είμαι απόλυτα καλά. Το σημαντικό είναι πως πλέον μπορώ και τρέχω πολύ καλύτερα σε σχέση με τον κλειστό, εκεί όπου λόγω του πόνου αναγκαζόμουν να κάνω ελεγχόμενες αλλαγές", είπε η Στεφανίδη.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στο Άμστερνταμ.

Παράλληλα στον προγραμματισμό της είναι οι αγώνες Diamond League, με εξαίρεση η διοργάνωση που θα γίνει στο Όσλο. "Φέτος έχουμε επιλέξει να πάμε λίγο συντηρητικά σε σχέση με τον αριθμό αγώνων που θα κάνουμε", συμπλήρωσε.

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ