ΣΤΙΒΟΣ

Η Κυριακοπούλου σκέφτεται το επόμενο ρεκόρ

Η Κυριακοπούλου σκέφτεται το επόμενο ρεκόρ
INTIME SPORTS

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε πρώτα νέο πανελλήνιο ρεκόρ (με 4.83μ) στο Diamond League του Παρισιού, πριν μιλήσει για τον επόμενο στόχο της. Το άλμα στα 4.90μ.

Στο Diamond League του Παρισιού, η Νικόλ Κυριακοπούλου έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν ήταν μόνο το νέο πανελλήνιο ρεκόρ (στα 4.83μ) αλλά και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη γαλλική πρωτεύουσα .

Η κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στον κόσμο στο επί κοντώ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, για να εξηγήσει αρχικά πως " τελικά τα δύο πρώτα άλματα ήταν πολύ καλά", για να συνεχίσει: " Συνήθως μετά απο ένα ρεκόρ αποσυντονίζομαι. Αυτη τη φορά έμεινα ψύχραιμη και συγκεντρωμένη γιατί απλούστατα δεν ήθελα να τελειώσω τον αγώνα μου εκεί, αλλα να δοκιμάσω και παραπάνω. Τα άλματα στο 4,90 ήταν πολύ καλά νομίζω πως αν τα "δω" αρκετές φορές σε αγώνα θα μπορέσω να τα προσεγγίσω".

Αυτό που ήθελε να επισημάνει πάντως ήταν το γεγονός πως " μπορεί να φαίνεται, όμως, δεν ηταν καθόλου εύκολος αγώνας. Οι περισσότερες απο τις αθλήτριες θα ειναι και στον τελικό του Πεκίνου. Δε νομίζω πως αυτη τη στιγμή εχω τον πρώτο λόγο, εχω απλώς την κορυφαία επίδοση στον κόσμο, υπάρχουν πολλές ικανές αθλήτριες και το επίπεδο είναι υψηλό", πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις της με τοποθέτηση για το επόμενο Diamond League, αυτό του Λονδίνου:

" Αυτή τη στιγμή έχω 10 βαθμούς και είμαι στην πρώτη θέση και παραμένω στο στόχο μου, που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη συνολική βαθμολογία.Οπως ήδη είπα, το επίπεδο του αγωνίσματος είναι υψηλό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στις επόμενες διοργανώσεις".

Τι έχει κάνει η 30χρονη επικοντίστρια φέτος

Ημερομηνία Πόλη Επίδοση
17.5.2015 Σανγκάη 4μ73
24.5.2015 Χένγκελο 4μ60
7.6.2015 Μπέρμιγχαμ 4μ62
13.6.2015 Νέα Υόρκη 4μ80
20.6.2015 Ηράκλειο 4μ65
4.7.2015 Παρίσι 4μ83
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ