ΣΤΙΒΟΣ

Η κούρσα της χρονιάς: Απίθανο φίνις έδωσε τον τίτλο στο USC

Η κούρσα της χρονιάς: Απίθανο φίνις έδωσε τον τίτλο στο USC

Πιστεύετε στα θαύματα; Η Kendall Ellis πιστεύει και έκανε ένα τέτοιο στην κούρσα 4x400, για να πάρει το Πανεπιστήμιο South California τον τίτλο στον κολεγιακό Στίβο των ΗΠΑ (VIDEO).

Ήταν το τελευταίο αγώνισμα του Πρωταθλήματος Στίβου του NCAA. Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Το USC χρειαζόταν τη νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο, καθώς σε διαφορετική θέση αυτός θα κατέληξε στο Πανεπιστήμιο της Georgia. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, μέχρι να πάρει την σκυτάλη η Kendall Ellis. Η 22χρονη αθλήτρια ήταν τρίτη σε μεγάλο μέρος της διαδρομής, αλλά δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Αμέσως μετά την τελευταία στροφή, πάτησε το turbo. Όσες δυνάμεις υπήρχαν στο κορμί και την ψυχή της μετατράπηκαν σε ταχύτητα και η Ellis έκανε ένα τρομερό, ένα ασύλληπτο, ένα ιστορικό φίνις για να κερδίσει την αθλήτρια του Purdue και να δώσει τον τίτλο στο USC που επικράτησε του Georgia για μόλις έναν πόντο. Όλα αυτά, μετά την ατάκα του sportcaster πως " όλα κρίθηκαν, το Purdue θα χάσει μόνο αν πέσει η σκυτάλη".

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως η κούρσα της Ellis ήταν δύο δευτερόλεπτα καλύτερη από την δεύτερη καλύτερη αθλήτρια που έτρεξε τέταρτη στη συγκεκριμένη σκυταλοδρομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ